Nederlands

Imperfect Design by Studio Makkink & Bey

Op uitnodiging van Dutch Design Fashion Architecture (Dutch DFA) reisden Jurgen Bey, Rianne Makkink (Studio Makkink & Bey), Monique Thoonen (Imperfect Design), Lonny van Rijswyck (Atelier NL), Jan Taminiau, Joost Grootens en Simon Davies samen met de organisatie van Dutch DFA midden december naar Mumbai in India.

 

Het DutchDFA programma heeft als doel om de internationale positie van de Nederlandse creatieve industrie te versterken in 4 focuslanden door het bouwen aan langdurige internationale relaties en de focus op actualiteiten en de lokale vraag.

 

De reis stond in het teken van design en lokale ambachten. Tijdens een inspirerend seminar spraken de Nederlandse en Indiase ontwerpers over hun passie.  Studio Makkink & Bey en Imperfect Design zijn aansluitend op het seminar in Mumbai naar Delhi gereisd waar ze 2 keramisten bezocht hebben. Jurgen Bey & Rianne Makkink zijn nog in India om op hun weg van Delhi naar Agra, Rajasthan en Mumbai nog verschillende ambachtsgroepen te bezoeken. Wil je op de hoogte blijven over deze reis en het project volgt de verhalen op facebook.