.st0{fill:#FFFFFF;}

Waar woont Johan Derksen? 

 oktober 21, 2024

Waar woont Johan Derksen? Als je een beetje voetbal volgt, ken je hem vast wel! Johan Derksen is een voormalig profvoetballer, maar tegenwoordig vooral bekend als de uitgesproken voetbalanalist bij het programma Vandaag Inside.

Hij staat bekend om zijn scherpe, soms controversiële, meningen die hij altijd zonder schroom uit. Maar naast voetbal heeft Johan ook een grote passie voor muziek, met name blues. Benieuwd waar Johan woont? Lees dan verder om erachter te komen!

Waar woont Johan Derksen?

Johan Derksen woont momenteel in Grolloo, een klein dorpje in Drenthe. Hoewel hij geboren is in Heteren, Gelderland (31 januari 1949), en door de jaren heen op verschillende plekken in Nederland heeft gewoond, voelde hij zich altijd aangetrokken tot het rustige platteland.

In 2014 kocht hij al een weekendhuisje in Grolloo, recht tegenover de stamkroeg van de bluesband Cuby and the Blizzards, waar hij manager van was.

Na een aantal jaar besloot hij zich er definitief te vestigen en kocht hij in 2017 samen met zijn vrouw een vrijstaande villa van 360.000 euro. Waar woont Johan Derksen nu? In zijn geliefde Drenthe, waar hij volop kan genieten van de rust en zijn liefde voor muziek.

Waar komt Johan Derksen vandaan?

Johan Derksen is geboren en getogen in het Gelderse dorp Heteren. Tegenwoordig kennen we hem vooral als voetbalanalist, maar zijn carrière begon als profvoetballer.

Na zijn voetballoopbaan is hij de journalistiek ingegaan en werd hij hoofdredacteur van het bekende blad Voetbal International. Nu is hij vooral bekend van zijn televisiewerk bij Vandaag Inside, waar hij vaak zijn ongezouten mening geeft.

Heteren, zijn geboorteplaats, is een klein dorp dat deel uitmaakt van de gemeente Overbetuwe. Dit rustige plaatsje staat bekend om zijn landelijke karakter en de nabijheid van de Nederrijn​

Wie is Johan Derksen? Een kijkje in het leven

Wie is Johan Derksen? Johan Derksen (75 jaar) is een voormalig voetballer en tegenwoordig vooral bekend als de uitgesproken voetbalanalist bij het programma Vandaag Inside. Zijn liefde voor voetbal en muziek, vooral blues, komt regelmatig ter sprake op tv.

Naast zijn tv-werk is hij actief in de muziekwereld en beheert hij zelfs een bluesfestival. Wil je weten waar Johan Derksen woont? Scroll verder en ontdek zijn woonplaats in Drenthe​.

Johan Derksen’s huis

Ben je benieuwd naar Johan Derksen huis? Johan woont in een vrijstaande villa in Grolloo, Drenthe. Hij kocht het huis in 2017 voor 360.000 euro, en het pand heeft vijf kamers en een ruime tuin met schuur. Hoewel de woning een flinke opknapbeurt nodig had, geniet Johan volop van het rustige Drentse leven​.

Veelgestelde vragen

Waar woont Johan Derksen?

Johan Derksen woont in Grolloo, een klein dorpje in Drenthe.

Wat voor huis heeft Johan Derksen?

Johan Derksen heeft een vrijstaande villa met vijf kamers, inclusief drie slaapkamers en twee badkamers.

Hoeveel heeft Johan Derksen betaald voor zijn huis?

Hij kocht het huis in 2017 voor 360.000 euro.

Woont Johan Derksen al lang in Grolloo?

Ja, hij kocht zijn eerste huis in Grolloo in 2014, en zijn huidige woning in 2017.

Heeft Johan Derksen een speciale band met Grolloo?

Ja, Grolloo is het dorp waar zijn favoriete bluesband, Cuby and the Blizzards, ooit speelde. Johan was manager van deze band.

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}