.st0{fill:#FFFFFF;}

Waar woont Marco Schuitmaker? 

 oktober 21, 2024

Waar woont Marco Schuitmaker? Deze jonge Nederlandse zanger is een ware sensatie geworden, vooral dankzij zijn hit “Engelbewaarder”, een moderne bewerking van een klassieker. Marco, nu 24 jaar oud, timmert al vanaf jonge leeftijd aan de weg in de muziekwereld en zijn populariteit blijft groeien.

Maar waar woont hij nu eigenlijk? Als je nieuwsgierig bent naar het verhaal achter deze artiest en zijn huidige woonplaats, lees dan verder om erachter te komen waar Marco Schuitmaker woont.

Waar woont Marco Schuitmaker?

Marco Schuitmaker groeide op in het noorden van Nederland, in de provincie Drenthe. Hoewel hij zijn carrière in de muziek al op jonge leeftijd begon, woonde hij tot voor kort nog bescheiden in een appartement in Groningen.

De jonge zanger maakte met zijn hit “Engelbewaarder” in 2022 een grote doorbraak en dit succes heeft hem de mogelijkheid gegeven om een prachtig nieuw huis te kopen.

Waar woont Marco Schuitmaker nu? Hij heeft een indrukwekkend vrijstaand landhuis in Peize aangeschaft, een dorp in de buurt van Groningen.

Dit huis, dat hij voor 900.000 euro heeft gekocht, heeft een woonoppervlak van 259 vierkante meter en staat op een terrein van 3000 vierkante meter, met zes slaapkamers en een riante tuin. Het contrast met zijn eerdere appartement is groot, maar Marco geniet duidelijk van de luxe die zijn nieuwe succes hem heeft gebracht.

Waar komt Marco Schuitmaker vandaan?

Marco Schuitmaker komt uit het Drentse dorp Roden, gelegen in het noorden van Nederland. Deze regio staat bekend om zijn uitgestrekte natuur, rustige dorpen en karakteristieke sfeer.

Roden is een typisch Drents dorp, geliefd om de bossen en recreatiegebieden, perfect voor wandelaars en natuurliefhebbers. Hier begon Marco al vroeg zijn muzikale carrière, geïnspireerd door zijn ouders.

In zijn dagelijks leven houdt Marco zich vooral bezig met muziek. Na het uitbrengen van zijn hit “Engelbewaarder” in 2022, werd hij snel een van de bekendere namen in de Nederlandse muziekscene. Hij treedt regelmatig op en werkt aan nieuwe muziek.

Daarnaast heeft hij een achtergrond in accountancy, een opleiding die hij heeft afgerond voordat zijn muzikale doorbraak kwam. Maar tegenwoordig draait het allemaal om muziek voor Marco.

Wie is Marco Schuitmaker? Een kijkje in het leven

Wie is Marco Schuitmaker? Hij is een 24-jarige Nederlandse zanger die in 2022 doorbrak met zijn hit “Engelbewaarder”, een eigentijdse versie van een klassiek nummer. Marco groeide op in Roden, een dorp in Drenthe, en begon al op jonge leeftijd met zingen.

Hij heeft inmiddels een platina plaat op zak en zijn carrière zit in de lift. In het dagelijks leven combineert hij zijn passie voor muziek met optredens door het hele land. Wil je meer weten over zijn leven en carrière? Lees dan verder voor een kijkje achter de schermen!

Marco Schuitmaker’s huis

Benieuwd naar Marco Schuitmaker huis? Hij heeft recent een luxe landhuis gekocht in Peize, een dorpje dichtbij Groningen. Het huis heeft zes slaapkamers, twee badkamers en een enorme tuin van 3000 vierkante meter.

Met een woonoppervlak van 259 vierkante meter, is het een flinke upgrade ten opzichte van zijn vorige appartement. Hoewel de exacte kosten niet bekend zijn, betaalde hij ongeveer 900.000 euro voor zijn nieuwe stulpje​.

Veelgestelde vragen

Waar woont Marco Schuitmaker?

Marco Schuitmaker woont in Peize, een dorpje vlakbij Groningen. Hij heeft hier een vrijstaand landhuis gekocht.

Hoe groot is het huis van Marco Schuitmaker?

Het huis van Marco Schuitmaker heeft een woonoppervlak van 259 vierkante meter, met een tuin van 3000 vierkante meter.

Wat betaalde Marco Schuitmaker voor zijn huis?

Hij betaalde ongeveer 900.000 euro voor zijn nieuwe landhuis in Peize.

Waar komt Marco Schuitmaker vandaan?

Marco Schuitmaker komt uit Roden, een dorp in de provincie Drenthe.

Hoe oud is Marco Schuitmaker?

Marco Schuitmaker is momenteel 24 jaar oud.

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}