.st0{fill:#FFFFFF;}

Review van de E7 zit- en stabureau van Flexispot 

 november 7, 2022

De FlexiSpot E7 is een zeer prettig zit- en stabureau. Je krijgt nooit meer klachten als, een muisarm, stijve nek, rusteloze benen en rugpijn met dit bureau. Het is zeer prettig om te kunnen staan, als je acht uur per dag moet werken. Zitten is namelijk niet gezond. Daarvoor is nu het stabureau uitgevonden. Lees hier meer over dit innovatieve bureau

Ontwerp

De fraai ontworpen E7 heeft een stoere uitstraling. Het massieve uiterlijk is een eye-catcher voor elk kantoorinterieur. Het frame is in zwarte, witte of grijze kleuren verkrijgbaar. De robuuste poten zijn in diverse hoogtes in te stellen. Het frame van koolstofstaal, werkt door middel van soepele kolommen en twee innovatieve motoren. 

De hoogte is daarom stabiel en geleidelijk in te stellen. Het bureau blijft vast op de grond staan, zonder enige wiebelingen. Je kunt de mooiste en meest trendy tafelbladen uitkiezen. Denk aan de volgende kleuren en patronen:

 • esdoorn
 • ebbenhout
 • egaal wit
 • egaal zwart
 • bamboe
 • mahonie
 • walnoot
 • grijze houtkleur
 • bruine houtkleur
 • grafiet
 • marmer
 • kersenhout

Zo vormt het bureau een ware match, met elk interieur. Ook kun je de tafelbladen afwisselen, voor wat extra variatie. Bovendien is het E7 stabureau voor elke lengte geschikt. Zelfs personen van ruim 195 cm, kunnen er comfortabel gebruik van maken. Uiteraard kun je ook gewoon achter dit bureau zitten. 
De FlexiSpot E7 is verkrijgbaar in twee hoogtematen:

 • E7: 58-123 cm
 • E7H: 73-138 cm

De E7 kan in verschillende lengtes ingesteld worden. Je kunt het bureau dus groter en kleiner maken. Het frame kan 110 tot 190 cm breed gemaakt worden. Een tafelblad kan maximaal 200 cm breed zijn. Zo kan het bureau grote beeldschermen van tachtig inch kwijt. Ook kun je er meerdere apparaten op kwijt. Je hebt dus de mogelijkheid om extra veel werkruimte te creëren. 

Montage

De E7 is een gemakkelijk bureau om te monteren. Met enkele stappen, staat de E7 op zijn plek. De materialen zijn perfect afgewerkt en daardoor sluit alles naadloos op elkaar aan. Plaats de kolompoten op de tafelpoten. Daarna monteer je de dubbele dwarsbalk en het tafelblad op het frame. De handleiding is bovendien helder en makkelijk te begrijpen. 

Functies

Het bureau biedt de mogelijkheid om netjes te werken, zonder allerlei storende kabels. Je kunt deze namelijk netjes in de kabelgoot wegwerken. Deze zit onder het tafelblad. De kolommen zijn geruisloos verstelbaar. Het maximale geluid van 50 dB is totaal niet storend. De E7 wordt met een tempo van 38 mm/s omhoog en omlaag gebracht.

Met het kinderslot en de antikraakfunctie, kan niemand zomaar gebruik van het bureau maken. Het systeem is bovendien volledig met beveiligingstechnologie uitgerust. Zo veroorzaakt het verstellen geen botsingen met handen, vingers en andere kantoorspullen. 

Met het innovatieve toetsenbord, kan de gewenste hoogte eenvoudig ingesteld worden. Ook heeft de E7 een mooi bedieningspaneel. Het scherm is van ledtechnologie voorzien en heeft een aanraakfunctie. 

Duurzaamheid

Het FlexiSpot E7 zit- en stabureau is van zeer goede materialen gemaakt. Alle materialen zijn herbruikbaar en komen uit duurzame bossen. Bovendien worden alle onderdelen, op een duurzame wijze, geproduceerd. Het materiaal beschikt over een lange levensduur en veel garantie. Zowel het frame als het tafelblad zijn van topkwaliteit. 

Garantie

De E7 bureaus hebben een garantie van maar liefst zeven jaar. Zo hebben alle onderdelen een lange garantietermijn. De zevenjarige garantie geldt voor het frame, de mechanica en de motoren. Bedieningskasten, ledpanelen, toetsenborden en elektronica hebben drie jaar volledige garantie.  

Conclusie

De E7 zit- en stabureau is dus een zeer goed bureau. Wil je een ander stabureau met bijzondere eigenschappen? Kijk dan eens naar de FlexiSpot Q8. Ook dit bureau biedt de nieuwste technologie en specificaties aan. Bovendien heeft de Q8 ook een geïntegreerd toetsenbord, een luxe uitstraling en stabiele poten met drie kolommen. Tussen 25 en 28 november houdt Flexispot een Black Friday Sale waarin ze hun producten met korting zullen aanbieden en verschillende weggeef acties zullen houden. Zet deze data dus in je agenda!

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}