.st0{fill:#FFFFFF;}

3 accessoires die niet mogen ontbreken in je badkamer 

 november 25, 2022

Dat een badkamer staat voor ontspanning en rust is algemeen geweten. De ene persoon doucht graag, terwijl de andere persoon houdt van een lekker warm bad. Wat de uitkomst ook is, een badkamer blijft een essentiƫle ruimte in de woning. Een gepaste aankleding naar jouw wensen en behoeftes, is dan ook cruciaal. Naast stromend water zijn er enkele badkamer elementen die niet kunnen ontbreken in jouw badkamer!

Gepaste handdoeken en washandjes

Voor sommige mensen zijn accessoires enkel en alleen voor praktisch gebied. Echter zijn er verschillende opties mogelijk met deze elementen. Zo bepaal je enerzijds de kwaliteit, maar anderzijds ook de kleur van deze accessoires. Door middel van kleurschema’s, kan je uiteindelijk bepalen welke kleur handdoeken het beste bij jouw vloer of wandpaneel hoort. Zo geeft bijvoorbeeld een blauwe handdoek een prachtig element in een badkamer met bruine wandpanelen. Een extra touch die je niet wilt missen in jouw badkamer!

Kies voor de juiste verlichting

Dat verlichting essentieel is in de badkamer moeten we jou niet meer uitleggen. Echter kiezen mensen vaak nog voor eenvoudige spots zonder enige vorm van afwerking. Een mooie toevoeging van de badkamer, is dan ook de juiste verlichting. The Classic House, is een voorbeeld van een webshop die deze producten aanbiedt. Je vindt op hun website dan ook een uitgebreid aanbod aan bijvoorbeeld verlichting. De kleur van de verlichting bepaal je uiteraard zelf, over het algemeen zorgt een donkerder, warm gele verlichting voor het beste resultaat. Twijfel je echter toch over de soort verlichting en afwerking hiervan? Geen probleem! Neem contact op met hun om professioneel advies te vragen.

Kies een spiegel die je laat stralen

Groot of klein, het is uiteraard het gene wat jij verkiest. Over het algemeen gaat de keuze uit naar grote spiegels die op meerdere plekken in de badkamer aanwezig zijn. Uiteraard is het ideaal om de spiegel tegen de kast te verwerken. Op deze manier verberg je deze opbergplaats en beschik je tegelijk over een leuke spiegel. Je haren kammen na het douchen of je even opfrissen voor je vertrekt naar het werk? Een goede spiegel got your back!

Kortom, de ideale badkamer kies je natuurlijk zelf. Buiten deze accessoires, is de basis natuurlijk bepalend voor de juiste en correcte look. Een prachtige wastafel en badkuip, zorgen meteen voor een look die je badkamer laat schitteren. Sprekend over wastafels, bij Lefroy Brooks vindt je alvast de juiste kranen. Naast accessoires en bepalende elementen, mag een vochtbestendige vloer, wand en plafondpaneel natuurlijk niet ontbreken. Ook hierin zijn verschillende kleurcombinaties mogelijk waardoor bovenstaande accessoires tot hun volle recht komen. 

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}