.st0{fill:#FFFFFF;}

3 accessoires die niet mogen ontbreken in jouw tuin deze zomer! 

 juni 16, 2022

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tuin
  • /
  • 3 accessoires die niet mogen ontbreken in jouw tuin deze zomer!

Elk jaar kijken we met zijn allen uit naar de Lente. Een tijd van de eerste zonnestralen, fluitende vogeltjes en een korte broek. Een tijd van buiten zijn. Iedereen gaat dan hard aan de slag, zodat er in de zomer lekker genoten kan worden van alles wat onze prachtige tuin te bieden heeft. Hier volgen enkele accessoires die deze zomer niet mogen ontbreken in jouw achtertuin!

Heerlijk onderuit

Na de turbulente periode die we allemaal hebben doorgemaakt, is het tijd om weer samen te komen en te genieten van elkaars gezelschap. In de tuin doe je dit natuurlijk in een comfortabele lounge, waarin je heerlijk onderuit kan zakken in een diepe zit met zachte kussens. Als je geen mogelijkheid ziet om een luxe lounge aan te schaffen, wees dan niet getreurd. Wat we deze zomer namelijk vaak terug zien komen is een homemade lounge gemaakt van pallets. Dit geeft een natuurlijke en industriële look, en pallets zijn voor een prikkie te krijgen. Je moet dan wel even aan de slag voor je neer kunt ploffen…

Etenstijd

Maar als het dan tijd is om lekker te genieten van het mooie weer, dan gaat er niks boven een lekker hapje eten. Met een elektrische barbecue neem je de keuken mee naar buiten. Zo creëer je voor iedereen, of lekker voor jezelf, de perfecte tuin-setting zoals we die allemaal kennen. En aangezien de barbecue tegenwoordig gewoon in het stopcontact kan maakt het niet uit hoe laat het is: er is altijd tijd voor een hapje eten in de Zomerzon.

Ietsje té warm?

En als die warmte je iets te veel wordt, zorg dan dat je bent voorbereid met een of meerdere parasols. Parasols zijn dé manier om schaduw te creëren op plekken waar je lekker wil zitten zónder te eindigen als het voedsel op de barbecue. Een Fratello parasol is voor elke tuin een gepaste oplossing. Door het innovatieve model van de Fratello parasol maakt het niet uit hoe jij jouw tuin hebt ingericht. Je past hem makkelijk aan naar een stand die voor jou wenselijk is, en zo kan je lekker in de tuin van het mooie weer blijven genieten.

Blender

En om af te sluiten is een blender natuurlijk de kers op de taart. Hiermee maak je in een handomdraai de meest frisse smoothies die letterlijk verkoeling brengen op een warme dag. Daarbij is een verse fruit smoothie ontzettend gezond! Dus geniet deze zomer als een vorst in eigen tuin, want alle middelen zijn daar. Je hoeft je alleen maar goed voor te bereiden!

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}