.st0{fill:#FFFFFF;}

3 Leuke accessoires voor een binnendeur! 

 juni 8, 2022

Wie denkt dat een binnendeur eigenlijk maar weinig toevoegt aan de uitstraling van het huis, heeft het mis. Zeker een binnendeur kan namelijk een echte eye-catcher zijn. Met het toevoegen van accessoires in de juiste stijl maak jij je deur helemaal compleet. Deurbeslag voor een binnendeur is namelijk erg bepalend voor de uitstraling van de deur en daarmee voor een groot gedeelte ook van de betreffende ruimte. Er zijn dan ook tal van mogelijkheden om van jouw deur iets moois te maken. In dit artikel worden enkele accessoires besproken die hier uitermate geschikt voor zijn.

Rozetten

Niet alleen de deurklink valt op aan je deur. Heb je een deur met een slot? Mooi, het deurbeslag maak je dan compleet met een mooi rozet, een kleine toevoeging met een leuke uitstraling. Kies je voor een sleutelrozet of wil je liever op een fraaie manier een bestaand slot afdekken? Een blindrozet biedt dan de oplossing. Simpel, maar stijlvol toch?

Sloten voor sanitaire ruimtes

De deuren van het toilet en de badkamer zijn misschien niet het eerste waar je aan denkt. Echter, kies je er voor om de binnendeuren van jouw woning te te verbeteren middels deze accessoires, dan is het verstandig om ook hier aan te denken. We raden je aan om eenheid te creëren. Dit zorgt niet alleen voor een chique uitstraling, maar ook voor rust in de woning. Een standaard slot is wellicht niet wat bij je past, maar een retro slot mogelijk wel. Of kies je juist liever voor een modern slot? Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, stijlvol zal het zeker zijn.

Deurstoppers

Hoewel een deurstopper niet direct aan de binnendeur bevestigt zit, is dit toch een accessoire met een grote toegevoegde waarde. Je wilt immers niet dat je mooie, nieuwe deur snel krassen en butsen vertoond. Om beschadigingen te voorkomen, is een deurstopper dan ook een absolute aanrader. Je hebt de keuze uit vloer- of wandmontage en ook hierbij weer uit meerdere soorten: vierkant of rond en van geborsteld in mat nikkel tot gepolijst messing en alles wat er tussenin zit. Voor ieder wat wils en voor elk budget. Denk je aan deurbeslag binnendeur, denk dan verder dan alleen de deurknoppen. Er zijn verschillende accessoires met elk hun eigen functionaliteiten en allen even mooi. Je deur hoeft niet saai en stijlloos te zijn als je er net dat beetje extra aandacht aan besteedt. Houd je van een landelijke uitstraling of ben je meer van het industriële? Heb je een voorkeur voor tijdloos en stoer of juist meer voor elegant? Er is voor elk interieur wel iets te vinden om van jouw binnendeur een pareltje te maken

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}