.st0{fill:#FFFFFF;}

3 Leuke manieren om een afvalcontainer te matchen met je interieur! 

 mei 20, 2022

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Overig
  • /
  • 3 Leuke manieren om een afvalcontainer te matchen met je interieur!

Ga je binnenkort verbouwen in of rond huis, de tuin op de schop nemen of een grote schoonmaak houden? Dan is het slim om een geschikte afvalcontainer te huren bij een specialist, zoals Maton Groep. Een afvalcontainer huren bij Maton Groep heeft flink wat voordelen te bieden als je afval netjes wilt opruimen tijdens een renovatie, sloopklus of verbouwing. Een trend die we de laatste jaren zien is om te kiezen voor een afvalcontainer die matcht met je interieur. Maar hoe kun je dit subtiel doen? In dit blog kun je drie ideeën en tips lezen om een afvalcontainer op een tactische manier met je interieur te matchen. Doe er je voordeel mee en kies ook voor een afvalcontainer die past bij jouw woonstijl!

1. Kies voor een kleur afvalcontainer die past bij jouw interieurkleuren

Een prima manier om een container voor afvalproducten te huren die aansluit op jouw interieurstijl, is het kiezen van een geschikte kleur. Er zijn gelukkig diverse kleursoorten verkrijgbaar als je een afvalcontainer wilt huren, zoals rood, groen of grijs.

Heb je een romantisch interieur, dan is een rode container een prima keuze. Bij een Scandinavische of moderne woonstijl past een blauwe container. Voor industriële of meer neutrale interuertypes is een grijskleurige container een prima optie. Maar er zijn natuurlijk nog tal van andere kleurencombinaties mogelijk. Wees gewoon lekker creatief op dit vlak en laat je fantasie de vrije loop.

2. De vorm en lengte van de container

Een container voor afval kiezen die niet vloekt met jouw interieurstijl, maar die daarbij past, kan goed door aandacht te besteden aan de vorm en lengte van je huurcontainer.

Bij een langwerpige woonkamer past bijvoorbeeld een lang formaat container. Heb je een woonhuis dat vooral een vierkante vorm heeft? Pas de container hier dan, indien mogelijk, op aan en ha voor het huren van een vierkante vorm container. En wie veel ronde meubels en spullen in huis heeft, kan het beste een ronde vorm container huren om een match te maken tussen container en interieur. Er zijn dus mogelijkheden genoeg voor een goede match als je een container wilt gaan huren die past bij jouw interieur!

3. Zet de container op de best mogelijke plek neer

Een match tussen interieur en container kin je ook maken door de huurcontainer slim te positioneren. Zeker als je genoeg ruimte rond je huis hebt, is dit goed mogelijk. Belangrijk is natuurlijk vooral dat de container voor het afval op een praktische plek staat, zodat je het afval snel en efficiënt in de container kunt dumpen.

Maar heb je een grote woning met een ruim erf, dan kun je de container zo positioneren, in de lengte of breedte, dat deze goed aansluit op je interieur. Overleg uiteraard wel goed met het verhuurbedrijf, zodat zij de container goed voor je kunnen positioneren. Want de container kan natuurlijk maar één keer goed neergezet worden, dus dat moet dan meteen goed zijn.

Mogelijkheden genoeg: bekijk alle containers nu online

Bezoek nu de website van een container verhuurbedrijf en bekijk wat er allemaal mogelijk is qua stijlen en soorten containers. Bij goede en ervaren bedrijven, zoals de Maton Groep, is er vaak een enorm aanbod en vind je altijd wel een perfecte match. En zo niet? Laat je dan goed adviseren en neem contact op met de klantenservice.

Een offerte opvragen kan natuurlijk ook altijd. Heb je jouw droomcontainer gevonden? Leg die dan snel vast voor de gewenste huurperiode, want het is in de wereld van containerverhuur op dit moment druk genoeg. Succes en geniet alvast van de match met jouw interieur.

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}