.st0{fill:#FFFFFF;}

3 Tips bij het kopen van een vloer 

 juli 10, 2021

Een nieuwe vloer is best wel een hele grote onderneming. Je moet eigenlijk je hele huis leeghalen, of kamer per kamer. Dat kost heel veel energie. En zo’n grote onderneming wil je dan ook heel goed doen. Het kost veel geld en tijd dus het mag ook wel perfect zijn als het klaar is. Er zijn bij een nieuwe vloer veel dingen waaraan je moet denken. Het is best wel lastig om te weten waar je moet beginnen dus wij helpen je met wat tips. 


Betrouwbaar

De eerste tip is om goed te kijken waar je de vloer koopt. Zorg dat de winkel expert is in zowel het adviseren als het aanleggen van vloeren. Het is nooit overbodig om advies te krijgen van iemand die ervaring heeft. Dus vraag vooral om advies in de winkel. Je wilt ook dat professionals de vloer mooi in kunnen leggen. Je kunt eventueel vragen of je eerder verricht werk mag zien voordat het wordt gedaan. Pas dus goed op voor betrouwbaarheid. Vloeren van Martijn de Wit staan bekend om zowel hun kwaliteit als service.

Goed passen bij je meubels 

Wat voor vloer past bij de meubels die je al hebt? Onze tweede tip is om aan de hand van Photoshop een visualisatie te maken van hoe de vloer er uit zal zien. Je kunt hierbij ook in de winkel advies vragen. Misschien kun je al heel visueel denken, maar soms ziet het er toch anders uit in het echt. Het is heel goed om te kijken naar de juiste kleur en hout type.

De vloer is en blijft de blikvanger van je woning. Zodra gasten of vrienden binnenkomen is de vloer vaak het gene dat het meeste opvalt. Vergelijk daarom verschillende kleuren en denk goed na over jouw ideale kleur. Denk daarnaast ook goed na over je meubels. Passen de meubels goed bij de vloer of juist niet?

Materialen

Of je nu kiest voor een vloer van visgraat parket of ‘standaard’ laminaat: De keuze voor materiaal is heel belangrijk. Kijk bijvoorbeeld naar waar het hout vandaan komt.

Tegenwoordig worden er op de aardbodem ontzettend veel bossen gekapt. Gelukkig zijn er tegenwoordig vloeren van hout die ecologisch verantwoord gekapt zijn. Hierdoor weet je zeker dat het hout van je vloer op een eerlijke en transparante manier gekapt is.

Deze vloeren zijn bovendien goed in kwaliteit. Door te kiezen voor een kwalitatief goede vloer weet je zeker dat je komende jaren heerlijk kunt genieten van de vloer.

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}