.st0{fill:#FFFFFF;}

3 Unieke manieren om je woning te verlichten 

 juni 8, 2022

Een woning is niet af zonder verlichting. Naast het feit dat goede verlichting (vooral) tijdens de donkere dagen onmisbaar is, is licht ook een hele grote sfeermaker in huis. Niet alleen het licht zelf, maar ook het uiterlijk van de lampen kan net die finishing touch geven aan jouw huis (en tuin!). Benieuwd naar een aantal tips hoe jij met de verlichting in en om jouw woning kunt spelen en zo misschien de sfeer wel helemaal afmaakt? Lees onze drie tips.

Trek jouw eigen stijl door

Het spreekt misschien voor zich, maar veel mensen gaan op zoek naar een aantal eyecatchers. Denk hierbij aan een lamp voor boven de eettafel en een lamp in de woonkamer. Verder worden keuzes snel gemaakt en wordt er bijvoorbeeld vaak voor simpele plafonnières gekozen. Maar juist de lampen waarvan je denkt dat ze niet zoveel uitmaken, maken meer sfeer dan je denkt. Kies ook mooie en goede lampen voor je hal, je keuken, je toilet en je badkamer.

Zo kun je jouw stijl doortrekken in je gehele woning. Natuurlijk kun je daarbij kiezen voor de lichtbron die jij passend vindt. Zo begrijpen wij dat de lamp in je keuken meer en feller licht vereist dan de lamp die je op de wc hebt hangen. En zo wil je dat een lamp in de badkamer bestendig is tegen vocht zodat deze zeker niet gaat oxideren. Maak daarom van het uitzoeken van de juiste lampen geen haastklusje maar neem er de tijd voor.

Vergeet de buitenverlichting niet

Nog zo’n plek die meestal onderaan het lijstje staat qua verlichting is buitenverlichting. Maar wat is het fijn om niet in het donker te hoeven thuiskomen en zomers nog lekker buiten te kunnen zitten én voldoende te kunnen zien. Daarnaast is het toch ook zonde als jouw tuin of balkon helemaal wegvalt in het donker?

Ga daarom eens op zoek naar buitenverlichting passend bij jouw woonsituatie. Er is namelijk veel meer beschikbaar dan een simpele lamp of lantaarntje voor bij je voordeur. Denk eens aan een lichtsnoer met gezellige verlichting voor boven je tuintafel of onder de overkapping. Of kies geheel onverwacht (voor buiten dan) voor een grote staande lamp. Zo maak jij ook jouw tuin uniek én sfeervol. Met deze tips moet het je zeker lukken om van jouw huis een nog sfeervollere plek te maken. En naast sfeer zorgt goede verlichting in je huis ook nog eens voor een stukje veiligheid. Het laten zien dat je aanwezig bent en de zaken goed verlicht hebben, helpt daar altijd in mee.

Design lampen van LampTwist als pareltje in jouw woning

Natuurlijk mag je best wat meer spenderen aan een aantal echte eyecatchers, zoals die eettafel- of woonkamer lamp. Prachtige vormen en kleuren, gecombineerd met het licht wat bij jouw woning past kunnen het helemaal afmaken. Die keuze in prachtige vormen is enorm wanneer je kijkt naar de design lampen van LampTwist. Er is werkelijk waar voor ieder wat wils.

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}