.st0{fill:#FFFFFF;}

4 Badtextiel artikelen die niet mogen ontbreken in jouw badkamer! 

 juni 8, 2022

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Badkamer
  • /
  • 4 Badtextiel artikelen die niet mogen ontbreken in jouw badkamer!

Is het niet heerlijk om badlakens, baddoeken en ander badtextiel uit te zoeken? Lekker genieten van het vooruitzicht van dikke badstof in rijke kleuren of juist in sprankelend wit, alsof je in een hotel bent.

Het is niet overdreven om te zeggen, dat een mooi badtextiel setje een vakantiegevoel of een spa-gevoel geeft. Het is een manier om op een relatief voordelige manier heel veel luxe in huis te halen. Zonder tickets te hoeven betalen en zonder lange rijen op Schiphol.

Past altijd, in tegenstelling tot kleding

Het voordeel ten opzichte van het shoppen van kleding is dat je nooit met het probleem zit dat het badtextiel niet blijkt te passen. Het pakket met je bestelling uitpakken is dan ook altijd een prettige ervaring, want het is sowieso mooi. Er zijn dan ook zoveel mooie soorten badtextiel waar je uit kunt kiezen!

Als je alleen al kijkt naar het badtextiel van Abyss Habidecor, zijn er zoveel verschillende soorten handdoeken in letterlijk alle kleuren van de regenboog waar je uit kunt kiezen. Badtextiel zoals dat van Abyss Habidecor is niet alleen een lust voor het oog, het maakt de bad-ervaring ook een stuk fijner. Je vindt dit soort badtextiel bijvoorbeeld op Bröring.com, dus je hoeft er de deur niet voor uit. Broring.com biedt gegarandeerd hoge kwaliteit artikelen van de mooiste merken en als je wilt kun je ook virtueel de (echte) winkel bezoeken, op afspraak. Wat een luxe!

Welke vier artikelen mogen echt niet ontbreken in de badkamer, als het aankomt op badtextiel?

De baddoek

Ten eerst is dit natuurlijk de baddoek. Flink van formaat, maar niet té groot, waardoor hij onhandelbaar wordt en zich niet lekker laat opvouwen in de kast. Ruim genoeg om je lekker in te wentelen maar klein genoeg om niet over de grond te slepen. En dan gemaakt van badstof, niet van velours, want dat is wel zacht maar neemt minder vocht op.

De badmat

Daarnaast natuurlijk de badmat. Niets is zo lekker als een royale, dikke badmat onder je voeten als je net uit het bad of de douche stapt en je jezelf staat af te drogen.

De badjas

Een fijne, royale badjas is een weldaad om te dragen vóór en na je douche of bad. En met de prachtige kleuren en mooie stoffen waar ze van gemaakt zijn is de badjas ook een decoratief item.

Het washandje

Het washandje is voor veel mensen onmisbaar en voor anderen totaal onbelangrijk. Hoe je het ook wendt of keert, een washandje hoort beslist bij je badtextiel set. Zonder washandjes is je badkamer niet compleet!

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}