.st0{fill:#FFFFFF;}

De Beste Split Airco van 2021! 

 januari 6, 2021

Een geschikt airconditioningsysteem vinden voor in je woning of bedrijf kan best lastig zijn. Er is namelijk nogal wat keuze. Zo kun je kiezen voor een monoblock airco, diverse mobiele aircosystemen en voor een split airco unit.

Steeds meer mensen die goede airconditioning willen, kiezen voor een split airco. Maar wat is een split airco precies? Welke voordelen heeft dit type airco? En hoe vind je de beste split airco unit van dit moment?

Wat is een split airco en wat zijn de voordelen?

Om de beste split airco te vinden, moet je natuurlijk eerst weten wat dit precies is. Kenmerkend voor split airco's is dat het aircosysteem bestaat uit twee onderdelen, namelijk een binnenunit en een buitenunit.

Mensen met split airco ervaringen geven vaak aan dat het grootste voordeel van een split airco unit het feit is dat je voordelig meerdere ruimtes kunt koelen.

Hierbij worden namelijk meerdere binnenunits op één buitenunit aangesloten en heb je de garantie op een perfecte luchtventilatie. Als je de best geteste split airco koopt, ben je dus lekker flexibel en kun je de airconditioning altijd eenvoudig uitbreiden naar meerdere ruimtes.

Een ander groot pluspunt van een split airocosysteem is dat je binnenshuis of binnen je bedrijf aanzienlijk minder geluidsoverlast hebt. Kies je voor een mobiele airco in huis of een monoblock, dan heb je al snel te maken met een systeem dat tot wel 70 decibel aan geluid produceert. Met een split airco unit heb je hiervan geen last, omdat het block dat geluid maakt aan de buitenkans van je pand is bevestigd.

Ten slotte is het fijne aan een gesplitste airco de esthetische meerwaarde. Omdat het grote unit aan de buitenkant van je huis of bedrijfspand zit, heb je binnen maar een klein unit nodig. In huis valt je aircosysteem dus een stuk minder op!

Waar moet je op letten bij het kopen van een goede split airco?

Waar moet je op letten bij het kopen van een goede split airco? Het is een vraag die we vaak krijgen en om die reden hebben we de belangrijkste zaken voor je op een rijtje gezet.

Kies voor de juiste merken

Als je de beste split airco wilt kopen, dan kan dit door goed vooronderzoek te doen. Kies allereerst voor een betrouwbaar merk, zodat je de garantie hebt op echte kwaliteit. Door te kiezen voor A-merken - denk aan merken als Daikin, LG, De Longhi, Samsung of Whirlpool - haal je een split airco in huis (of in je bedrijf) waar je op kunt bouwen en vertrouwen.

Doe goed onderzoek naar ervaringen van andere

Een tweede tip die we je willen geven is om goed onderzoek te doen naar split airco ervaringen van anderen. Bekijk allereerst officiële reviews van specialisten.

De best geteste split airco van de Consumentenbond is bijvoorbeeld betrouwbaar om mee te nemen in je uiteindelijke keuze. Naast dit soort producttesten kun je via zoekmachines als Google vaak veel online split airco ervaringen van eerdere gebruikers vinden.

Zoek via Google op 'split unit airco', zoek de airco's uit die je aanspreken en klik de reviews van eerdere gebruikers aan. Vaak krijg je zo een prima beeld van alle voordelen en nadelen van het betreffende merk en type splitairco.

Prijs

Ten slotte is de prijs natuurlijk een belangrijk aandachtspunt. Heb je een definitieve keuze gemaakt voor een bepaald model airco, kijk dan online waar jouw favoriet het voordeligste wordt aangeboden.

Wat is de beste split airco?

Om je op weg te helpen hebben we hieronder een top 3 gemaakt van de best geteste split airco's van dit moment. Met deze lijst hoef jij geen onderzoek meer te doen en kun je blindelings vertrouwen op ons onderzoek:

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}