.st0{fill:#FFFFFF;}

De 5 beste upgrades voor je tuin 

 januari 20, 2023

Met de lente alweer bijna in de aantocht, wordt het hoog tijd om te beginnen aan het klaarmaken van de tuin. Je kunt er voor kiezen om de tuin gewoon hetzelfde te laten, maar ook een mogelijkheid is om de tuin dit jaar een upgrade te geven. We gaan je daarom in deze tekst laten zien wat de 5 beste upgrades voor je tuin zijn.

1. Houten overkapping

Ondanks dat er in de lente en zomer vaak best lekker weer in Nederland is, is dat niet altijd het geval. Toch is het zonde om binnen te zitten wanneer het buiten warm is ondanks dat er wellicht wat regen valt. Een houten overkapping is de ideale manier om toch lekker buiten te zitten en tegelijkertijd droog te blijven. Uiteraard is het daarnaast ook zo dat de houten overkapping de zon tegenhoudt en je dus uit de meeste warmte houdt wanneer het erg warm wordt. Een ideale toevoeging aan elke tuin voor iedereen die graag op het terras zit.

2. Buitenverblijf

Een buitenverblijf is een upgrade voor in de tuin die zich op verschillende manieren kan voordoen. Zo kun hierbij bijvoorbeeld denken aan een tuinhuisje. Dit is een apart huisje in de tuin die je kunt gebruiken voor opslag, maar ook bijvoorbeeld om in te zitten wanneer het buiten regent. Daarnaast kun je ook kiezen voor een schuur wanneer je alleen iets zoekt om op te slaan of een soort overkapt terras. Dat is dan weer ideaal voor wanneer het regent of wanneer de zon te warm is. Een goede upgrade voor elke tuin dus.

3. Plantenkas

Het kweken van eigen groenten en kruiden is nog nooit zo populair geweest en dat is natuurlijk ook niet zo gek. Door middel van een simpele plantenkas is het in elke tuin mogelijk om dit te doen. De kas zorgt ervoor dat de groentes genoeg warmte krijgen en niet te nat worden. Jij zorgt er vervolgens voor dat de planten voldoende vocht krijgen zodat deze blijven groeien. Vervolgens kun je gemakkelijk de groenten vers uit de tuin plukken en de lekkerste gerechten koken. Uiteraard is het ook goed mogelijk om hier verse kruiden in te kweken.

4. Een vuurschaal

Een vuurschaal is momenteel de meest populaire en luxe manier om warmte te creëren. De schaal wordt geplaatst op het terras en ondanks dat het in de middag goed warm is kun je het in de avond lekker warm houden door gebruik te maken van de vuurschaal. Je kunt er marshmallows roosteren en hij ziet er ook nog eens mooi uit. 

5. Een buitenbar

Een lekkere cocktail of een koud biertje mogen natuurlijk niet missen bij een barbecue of borrel in de tuin. Een buitenbar is de ideale manier om drankjes te serveren. Er is voldoende ruimte voor al je favoriete drankjes en daarnaast kun je de buitenbar uiteraard ook gebruiken voor hapjes of ijsklontjes om de drankjes koud te kunnen houden. Een heerlijke toevoeging.

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}