.st0{fill:#FFFFFF;}

De handigste nieuwe smart home oplossingen 

 maart 13, 2020

Een nieuw jaar, nieuwe smart home oplossingen. Die zijn al gepresenteerd door de meeste bedrijven, die gelijk goed het nieuwe jaar in willen.

Doordat de smart home producten beter dan ooit op elkaar aansluiten, is het ook interessant om te bekijken wat de nieuwe mogelijkheden allemaal zijn.

Aan de hand daarvan kan je je eigen woonervaring dan ook weer wat verder verbeteren.

Het is goed om eens te bekijken om welke zaken het precies gaat. De volgende gadgets zijn in ieder geval de moeite waard om te kennen als consument.

1. De deuren sluiten met je smartphone

In recente tijden zijn er vooral veel ontwikkelingen op het gebied van beveiliging geweest als het om smart homes gaat.

De camerasystemen namen een grote vlucht. Ook waar het gaat om de woningen vergrendelen zijn er nu weer nieuwe mogelijkheden. Sloten die werken op je smartphone bijvoorbeeld.

Dit maakt het nog persoonlijker. Wel is het zo dat de sloten ook met speciale sleutels worden geleverd.

Mocht er iets misgaan met je smartphone, ben je niet direct buitengesloten. Dat is natuurlijk wel ook van belang. Je hoeft alleen je cilinder maar te vervangen om dit slot te gebruiken.

2.Communiceren met je douche

Douchen zal niet zo snel veranderen. De omstandigheden tijdens het douchen kunnen echter wel wat aanpassingen gebruiken.

Daarom kan je tegenwoordig ook communiceren via je douchekop. Ook daar is tegenwoordig namelijk al een speaker in te bouwen.

Zo kan je je playlist nog beter horen. Wel zo handig tijdens het meezingen. Ook kan je gewoon bellen tijdens het douchen.

Bovendien kan je spraakcommando’s naar de douchekop roepen, zo kan je dus ook alles laten verzorgen zoals jij dat het lekkerst vindt. Douchen is daardoor alleen maar nog lekkerder aan het worden voor je.

3.Een robotassistent in huis hebben

De meest complete ontwikkeling is misschien wel de Ballie van Samsung. Dit is inderdaad een balletje om te zien. Het lijkt een beetje op een verkeerd geproduceerde tennisbal.

Het is echter wel veel meer dan dat. Het is namelijk een soort assistent. Deze robot kan je in huis om je heen hebben. Je kunt er van alles aan vragen en het wordt dan verzorgd.

Dat kan overigens wel alleen maar wanneer je ook andere producten in huis hebt. Het communiceren tussen apparaten onderling is heel belangrijk. Daar moet je dus wel eerst voor zorgen.

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}