.st0{fill:#FFFFFF;}

De leukste accessoires in het huis voor kinderen en volwassenen 

 oktober 28, 2021

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Woonkamer
  • /
  • De leukste accessoires in het huis voor kinderen en volwassenen

Van je huis een thuis maken, doe je door echt aandacht te besteden aan meubels en accessoires. Kies dan direct voor spulletjes die zowel voor kinderen en volwassenen leuk zijn om te hebben of cadeau te krijgen. Een online speurtocht naar dit soort items voert je al snel richting tegeltjeswijsheid en houten speelgoed. In deze categorie├źn vind je voor elk wat wils en dat maakt samenzijn als gezin extra speciaal. Laat je fantasie de vrije loop en kijk welk accessoire het beste tot zijn recht komt in jouw woning.

Tegeltjeswijsheid

Behalve bestaande spreuken en wijsheden op tegels kun je ook voor persoonlijke tegeltjeswijsheid kiezen. Deze kun je helemaal naar eigen wens laat maken met een foto of tekst. Schrijf een gevatte uitspraak van een van de gezinsleden op papier en laat dit op een later moment op een tegel zetten. De kans is groot dat de uitspraak al lang vergeten is. Des te leuker is het om hem om cadeau te doen. Het is een bijzondere manier om gezamenlijk tot een goed gesprek te komen over de gedane uitlating. Het toilet tover je in een mum van tijd om door tegeltjeswijsheid toe te passen. Een origineel toilet bereik je door meerdere tegels te combineren met witte tegels in de kleinste ruimte van het huis. Zo wordt het toiletbezoek ineens een stuk gezelliger. Geef ook eens een tegelwijsheid voorzien van foto cadeau aan een jarige Jet of Job. Tegeltjeswijsheid staat garant voor hilarische taferelen of diepzinnige gesprekken.

Houten speelgoed

Kinderen heerlijk hun gang laten gaan met houten speelgoed is een goede manier om hun fantasie de vrije loop te laten. Door te kiezen voor houten speelgoed voorkom je een overdaad aan kleur in je zorgvuldig samengesteld interieur en valt er toch genoeg te kiezen. Besluit je houten speelgoed te kopen, dan draag je bij aan behoud van het milieu. De kans dat broertjes of zusjes hetzelfde houten speelgoed na verloop van tijd ook kunnen gebruiken, is een stuk groter. Dit type speelgoed is namelijk veel sterker en duurzamer dan plastic speeltjes. Daarnaast kent houten speelgoed de volgende voordelen:

  • vrij van schadelijke en giftige stoffen
  • activeert de geest van de kinderen
  • hout neemt de lichaamstemperatuur aan

Samen plezier beleven

De keuze voor houten speelgoed of tegeltjeswijsheid is een simpele manier om de interactie tussen volwassenen en kinderen te stimuleren en van jouw huis een gezellig thuis te maken. Ga met de kinderen heerlijk aan de slag met een houten poppenhuis of houten trein of puzzel en ga mee in hun belevingswereld. Laat leuke uitspraken niet verloren gaan, maar maak er een tegelwijsheid van die een gezinslid tot in lengte van dagen herinnert aan een grappig moment. Zo word jouw woning op een originele manier gevuld met teksten van je eigen gezinsleden.

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}