.st0{fill:#FFFFFF;}

Behang trends 2021, deze moet je kennen! 

 april 19, 2021

De muur maakt een aardig groot deel uit van je kamer. Hoe deze er uit ziet bepaald verder ook voor de rest een groot deel van hoe je interieur er uit ziet. Behang is al lang niet meer zo grauw en saai als vroeger, er is altijd wel iets naar jouw wens. Ga je mee met de behang trends van 2021 of heb je ooit iets gezien waar je nog steeds helemaal weg van bent? Wij hebben in ieder geval alle behangtrends van 2021 op een rijtje gezet, dus doe wat inspiratie op!

Vintage

Alles wat vroeger in was komt weer helemaal terug, daarom beginnen we bij de vintage trend. Wij vinden dit persoonlijk een hele leuke trend omdat je er van moet houden, anders kan het je misschien doen denken aan het behang van je oma, in de negatieve zin. Eigenlijk lijkt het ook op behang van wat je vroeger zag maar dat is dus juist de vintage behang trend! Door dit te combineren met de juiste items in je interieur is jouw huisje super schattig! Misschien kan zo een druk printje net wat te veel zijn, behang er in dat geval maar รฉรฉn muur mee en laat de rest meer basic.

Bloemenprint

We zien in ieders huis al steeds meer planten te voor schijn komen, de kamerplant is helemaal trendy. Ook vallen de bloemen en planten onder de behangtrends van 2021, want behang met een natuurlijk tintje daar kunnen we ook niet meer omheen. Het soort print wat je kiest kan enorm variรซren, denk bijvoorbeeld aan hele grote bloemen of juist een subtiele tak met bloesems. Vooral het donkere behang met bloemen en planten is dit jaar helemaal hip. Je hebt de bloemenprints vast al vaker terug zien komen, bijvoorbeeld door de oosterse bloemen decoraties. Hoe leuk!

Behang met textuur

Een simpele en egale muur kan je misschien wel gauw gaan vervelen, maar een hele opvallende en aanwezige muur wordt weer wat te veel. Wat nu? Wij kunnen je vertellen dat je dan opzoek bent naar een behang met textuur! Het behang heeft een klein reliรซf, deze kan bijvoorbeeld zijn met velours, een net wat zachter stofje. Deze trend, dus het behang is niet te veel aanwezig maar geeft je wel net dat nodige stukje waar je wel naar opzoek bent.

Fotobehang

Ben je een kunstliefhebber dan is dit sowieso iets voor jou. Je kan met fotobehang namelijk de gehele wand voorzien van een grote foto. Heb je toch liever een deel van de muur met een foto en de rest met een andere kleur? Je kan dit geheel zelf bepalen, ga dus met een meetlint aan de slag en bepaal hoe groot en waar je je foto wilt hebben, het is geheel aan jou!

Dierenprint!

Tegenwoordig zien kinderkamers er lang niet meer allemaal zo uit als eerst, simpel roze of blauw dat is verledentijd. Vaak zie je de groene kleur terug komen in combinatie met een vleugje tijgerpint. Een behang met dierenprint hoeft niet perse alleen een tijgerpint te zijn, het kan ook het gehele dier zijn dat terug komt in het printje! Dit is dus een super leuke behang trend van 2021 voor de kinderkamer!

Bepaal je doel

Tuurlijk zijn er meerdere soorten behang leuk en kan het zijn dat je niet kan kiezen. Denk van te voren goed na wat jij graag in de kamer waar je het behang gaat ophangen voor sfeer wilt creeeren. Neem wanneer je je behang voor de woonkamer in de winkel gaat uitkiezen een stukje stof van de gordijnen en je bank mee om zo te kijken of het behang wat je uitkiest een goede match is.

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}