.st0{fill:#FFFFFF;}

De leukste parasol trends! 

 juni 1, 2021

Een parasol is onmisbaar in de tuin of op het balkon. Tijdens warme dagen en felle zonneschijn zit jij lekker in de schaduw. Maar waar moet je precies op letten bij het aanschaffen van een parasol? En wat zijn dé trends van dit jaar? Lees snel verder en laat je inspireren.

Duurzame parasols

De nieuwste trends op het gebied van parasols gaan hand in hand met duurzaamheid. Zo wordt er veel gebruikgemaakt van natuurlijke materialen en materialen die 100% recyclebaar zijn. Duurzaamheid uit zich ook in een lange levensduur. De kleurvaste doeken bieden niet alleen een uitstekende UV bescherming, maar zorgen er door de lange levensduur ook voor dat je lang profijt hebt van de parasol. Zo past jouw nieuwe parasol thuis in een bewuste levensstijl en doe je een investering voor de komende paar zomerseizoenen.

Zweef parasols

Qua vorm viel in eerdere jaren nog een verschuiving te zien naar grote vierkante zweefparasols. Deze zomer is de zweefparasol weer overal te vinden. De klassieke parasol is al verkrijgbaar in een klein formaat, waardoor je hier in een handomdraai een gezellig hoekje mee creëert. De zweefparasol is makkelijk te verplaatsen, waardoor je deze gewoon met de zon mee verschuift.

Hippe kleuren

Een parasol in een neutrale tint past in iedere tuin. Wil jij graag wat meer kleur toevoegen aan je tuinset? Ga dan voor een parasol in een trendy kleur, zoals helder blauw of vrolijk rood. Veel parasols zijn verkrijgbaar in diverse kleuren waardoor je de parasol leuk kunt combineren met jouw andere tuinmeubelen. Ook kun je de kleuren doorvoeren in andere tuinaccessoires, zoals de kussentjes op je tuinbank. Hierdoor straalt je tuin een gevoel van eenheid uit.

Parasol voor iedere ruimte

Of je nu op zoek bent naar een parasol voor wat schaduw op jouw krappe balkon of een grote parasol die je op een vaste plek positioneert: jij hebt alle keuze. Een muurparasol is bijvoorbeeld ideaal als er weinig ruimte is op je terras of balkon. Je hebt geen parasolvoet nodig doordat het frame van de parasol aan de muur zit bevestigd. Door het doek te kantelen kun je deze parasol precies tegen de zon in richten

Trend voor de horeca tijgers

Naast dat je parasols in ieders tuin kan vinden is ook voor de horeca de parasol een ultieme must-have. Het is super simpel maar de horeca parasol maakt een terras in één klap gezelliger. Het handige daarnaast ook nog is dat er eventueel heaters aan zo’n parasol bevestigd kunnen worden waardoor het ook met een wat lagere temperatuur nog heerlijk is om buiten te zitten!

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}