.st0{fill:#FFFFFF;}

Een stalen trapleuning, voor een industrieel & robuust accent 

 januari 5, 2024

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Overig
  • /
  • Een stalen trapleuning, voor een industrieel & robuust accent

De keuze voor een stalen trapleuning is een kans om je interieur te versterken met een stoere en robuuste uitstraling. Een trapleuning staal bij LEUNINGvakman.nl wordt altijd volledig op maat gemaakt & biedt de perfecte oplossing voor het moderne, rustieke of industriële accent dat jij graag toe wilt voegen binnen jouw interieur!

Op maat & compleet

Onze vakmensen vervaardigen de trapleuning van ruw staal in eigen beheer. We zagen de stalen trapleuning precies op de gewenste lengte, lassen de uiteinden met de hand dicht en zorgen voor het voorboren van de gaten voor de leuninghouders. Bovendien leveren we je trapleuning met leuninghouders en alle benodigde montage-accessoires.

Ruw staal

Bij het kiezen van je stalen trapleuning kun je kiezen tussen een ronde of vierkante vorm, afhankelijk van je voorkeur en de stijl van je interieur. Wat deze trapleuningen echt bijzonder maakt, is het gebruik van WGW staal. Dit ruwe materiaal wordt normaal gesproken gebruikt als constructiestaal voor binnen toepassingen en staat bekend om zijn donkere kleur, wat het ook de naam “zwart staal” heeft opgeleverd. Andere termen voor WGW staal zijn onbewerkt staal & onbehandeld staal. 

Het ruwe karakter van onbewerkt / zwart WGW staal geeft een robuuste en rustieke uitstraling aan je trapleuning. Het is echter belangrijk op te merken dat een onbehandelde stalen trapleuning niet optimaal geschikt is voor dagelijks gebruik, vooral niet als deze vaak wordt vastgehouden. Daarom behandelen we al onze stalen trapleuningen met een hoogwaardige transparante coating. Hierdoor behoudt de trapleuning zijn rustieke uitstraling en ruwe look, maar wordt deze wel duurzamer en gebruiksvriendelijker.

Let op

Ruw staal bevat mogelijke oneffenheden, verschillen in kleur, en een subtiele patina aan het oppervlak. De uiteinden van de stalen trapleuning worden standaard dichtgelast en afgewerkt, wat zorgt voor een strakke en stoere afwerking. Hierbij kan wel opgemerkt worden dat de uiteinden door het lassen anders van kleur kunnen zijn. Ook is er vaak een zichtbare walsnaad in de leuning, die we aan de onderkant van de leuning plaatsen. Bovendien kan de kleurtint van de leuning anders zijn dan die van de leuningdrager. Dit alles draagt bij aan de rustieke en stoere uitstraling van deze stalen trapleuning.

Kortom, met een stalen trapleuning van LEUNINGvakman.nl voeg je een vleugje industrieel en robuust design toe aan je interieur. Deze trapleuningen zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook sterk en duurzaam, en ze passen perfect bij een moderne, rustieke of industriële inrichting. Dus als je op zoek bent naar trapleuningen van LEUNINGvakman die zowel stijlvol als functioneel zijn, overweeg dan zeker een stalen trapleuning op maat!

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}