.st0{fill:#FFFFFF;}

Je huis luxe inrichten? Ga voor gouden inbouwspots 

 januari 14, 2021

Je woning luxueus en classy inrichten? Dat kan! Ook woningeigenaren die niet vermogend zijn, kiezen steeds vaker voor een stijlvol design in huis. Een van de methoden om dit te doen is gouden inbouwspotjes plaatsen. En dat kan op verschillende plekken in huis. Zo kun je gouden inbouwspots in de badkamer gebruiken, maar ook in de keuken, de hal of in de woonkamer.


Maar wat is het effect van gouden spotjes precies? Welke voordelen hebben deze spotjes? En hoe laat je dit soort inbouwspotjes goed tot hun recht komen? Gebruik onze tips en adviezen en creëer in je woning een stilistisch prachtige sfeer met gouden inbouwspotjes!

Het effect van gouden spotjes

Gouden inbouwspots zorgen voor een esthetisch relaxte sfeer. Gouden led-spotjes stralen luxe en charme uit. Verder heeft goud een warm en intiem effect. Ze geven een sereen gevoel en passen ook binnen elk interieurtype. Spotjes van goud brengen op een subtiele manier een sfeer van rustige glamour aan. Maar inbouwspotjes in goudkleur hebben naast hun rustgevende en ontspannende effect nog veel meer moois te bieden.

Gouden inbouwspots passen bij alle woonstijlen

Eerder schreven we al over het feit dat verlichting erg belangrijk is voor de sfeer in je woning. Gouden inbouwspotjes komen eigenlijk in elk interieur tot hun recht. Maar er zijn bepaalde interieurtypes waarin goud nog mooier is. Zo passen lichtspotjes van goud uitstekend in een landelijk interieur. Goed combineert namelijk prachtig met hout en natuurlijke kleuren. Belangrijk is wel om het niet te overdrijven en alleen in bepaalde ruimtes, en mondjesmaat, gebruik te maken van goud als kleur van je spotjes.

De laatste jaren is ook het Zen-interieur in opkomst. Dit zijn interieurs die zich kenmerken door Japanse accenten. Denk aan grote vazen, veel ruimte en licht, gedekte natuurtinten als groen en bruin en een beperkt aantal meubels. Binnen dit soort interieur komen spotlampjes van goud schitterend uit de verf. De goudkleur verhoogt het toch al imposante zen-gevoel nog meer!

bohemian interieur licht
Foto: Pixabay
Is jouw huis ingericht in bohemian stijl? Dan passen gouden spotjes hier perfect bij.

Een mooi type interieur om gebruik te maken van goudkleurige spotjes is verder het Bohemian-interieur. In dit soort levendige interieurs zijn veel culturen en stijlen terug te vinden, die laten zien dat je veel van de wereld hebt gezien. In Bohemian-interieurs mag eigenlijk alles. Door te kiezen voor gouden spotlights, wordt een exotisch en levendig Bohemian-interieur nog levendiger dan deze al was.

Spotlichtjes van goud combineren vooral mooi met warme aardkleuren. En die kleuren zie je in een Bohemian-interieur vaak terug.

Een energievriendelijke & voordelige keuze

Inbouwspotjes van goud zijn vanuit energietechnisch oogpunt een verstandige keuze als je voor led lampen kiest. Led spotjes besparen je namelijk een hoop energiekosten. Door te kiezen voor led in plaats van traditionele lampen, kun je ieder jaar tientallen euro’s besparen op je energierekening. Dat lijkt niet veel, maar als je op meerdere plekken in je woning gebruikmaakt van led, loopt de besparing aardig op.

Daarbij is de keuze voor gouden spotjes een voordelige en dus slimme keuze als je van gouden spullen en kleuren in je woning houdt. Natuurlijk kun je ook, als je tenminste wat spaargeld achter de hand hebt, ook accessoires en spullen van écht goud aanschaffen. Maar voor veel mensen is dat helaas niet weggelegd. Door te kiezen voor inbouwspotjes van goud maak je een goedkoop en voordelig begin met het luxueuzer maken van je interieur.

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}