.st0{fill:#FFFFFF;}

Handige tips om de badkamer in te richten 

 december 12, 2019

Wil je opnieuw je badkamer inrichten? Bijvoorbeeld omdat je net een ingrijpende verbouwing achter de rug hebt, onlangs bent verhuisd of na jarenlang veel woonplezier eens wat anders wilt met je interieur? In alle gevallen kun je de nodige dosis inspiratie gebruiken.

Om je alvast op weg te helpen, lees je hier een aantal handige tips waar je direct mee aan de slag kunt!

Zorg voor lichte en neutrale kleuren

Een badkamer is een plek waar je tot rust wilt komen na een lange werkdag of juist opstart als de wekker vroeg gaat. Zorg er daarom voor dat je voor je badkamer vooral lichte kleuren gebruikt.

Hierdoor zorg je niet alleen voor rust in je badkamer en in je hoofd, je badkamer lijkt ook vele malen ruimtelijker. Denk hierbij aan witte toilet accessoires, een wit douchegordijn of helder glas als douchewand, voor het geval je je badkamer gaat renoveren.

Je badkamer inrichten kun je doen met de mooiste materialen als linnen, katoen en bamboe en voor een nog ruimtelijker effect komt een grote en ronde spiegel uitstekend van pas. Wat zijn jouw favoriete badkamer tips?

Zorg voor voldoende opbergruimte in je badkamer

Voldoende opbergruimte is een van de handigste en makkelijkste badkamer tips waar je mee aan de slag kunt. Oké, een badkamer rekje kan er dan wel zo leuk uitzien, maar het zorgt er ook snel voor dat je badkamer rommelig oogt.

Maak gebruik van grote lades voor belangrijke spullen en geef je make-up, parfum en douchegels een vaste plek. Kies er ook voor om slim op te gaan bergen en benut ieder plekje dat je hebt in je badkamer.

Ga je je badkamermeubel vervangen? Zorg dan voor een zwevend design voor een optisch grotere ruimte.

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}