.st0{fill:#FFFFFF;}

Hoe Paper and Boo je huishouden op een leuke manier verduurzaamt 

 oktober 19, 2020

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Badkamer
  • /
  • Hoe Paper and Boo je huishouden op een leuke manier verduurzaamt

We kunnen er niet langer onderuit. We moeten beter voor onze aarde gaan zorgen. Een stap in de goede richting daarvoor is het zoveel mogelijk vermijden van plastic en andere schadelijke stoffen die belastend zijn voor het klimaat.

Gelukkig zijn er tal van duurzame materialen beschikbaar ter alternatief voor schadelijke materialen zoals plastic. Paper and Boo is een bedrijf dat zich actief inzet voor een plastic vrije toekomst en doet dit doormiddel van producten aan te bieden die elk mens gebruikt en die eenvoudig vervangen kunnen worden.


Het merk biedt eerlijke producten zonder schadelijke grondstoffen of ingrediënten. De producten worden niet verpakt in plastic en zijn zo neutraal klimaat mogelijk. Zo heeft Paper and Boo bijvoorbeeld diverse producten die bijdragen aan een schonere en plasticvrije wereld, zoals de vele bamboe producten.

Een uitstekende variant op plastic is bamboe. Bamboe is hard, redelijk buigzaam en is bovendien een duurzame grassoort. De plant groeit snel en heeft minder water nodig dan de meeste houtsoorten. Daarnaast is bamboe uiteraard volledig natuurlijk waardoor de natuur het zelf weer kan afbreken. Paper and Boo maakt zorgvuldig gebruik van bamboe waardoor de producten natuurlijk afbreekbaar zijn en niet schadelijk voor het milieu zijn. Kies voor bamboe en bekijk de diverse duurzame bamboe producten.

Bamboe tandenborstel
Tanden poetsen met deze tandenborstel is elke keer weer een feest.

Bamboe Tandenborstels

Een product dat zeker duurzaam hoort te zijn is de tandenborstel. Door gebruik te maken van duurzame tandenborstels draag je bij aan een schonere planeet. Jaarlijks gebruiken we heel wat tandenborstels, die later in de oceaan belanden of worden verbrand waarbij schadelijk afvalstoffen vrijkomen.

De duurzame variant, de bamboe tandenborstel, daarentegen is gemaakt van 100% duurzame bamboe en is 96% biologisch afbreekbaar. Helaas is het nog niet mogelijk om biologische borstelharen te gebruiken, en is het van belang dat je de borstelharen bij het plastic afval gooit wanneer je de tandenborstel vervangt.

Plasticvrije Bruisballen

Wil je jezelf of een ander verwennen met een heerlijk verzorgingsproduct? Ook dat kan tegenwoordig op een duurzame en verantwoorde manier. Bekijk bijvoorbeeld de bruisballen van Paper and boo en vergelijk de verschillende geuren en geurencombinaties.

Deze heerlijk ruikende bruisballen zijn volledig dierproefvrij en vrij van ingrediënten die schadelijk voor het milieu zijn. Ook zijn de producten niet verpakt in plastic. Daarmee kun je zorgeloos genieten en draag je bij aan de plastic loze maatschappij.

Samen staan we sterk en kunnen we onze consumpties en gewoontes veranderen en daarmee verduurzamen. Door producten bij Paper and boo te kopen help je een handje mee in de goede richting. Koop niet langer schadelijke en belastende producten en stap vandaag nog over op een duurzame variant.

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}