.st0{fill:#FFFFFF;}

Leuke ideeën om je huis een upgrade te geven 

 maart 16, 2021

Ben je van plan om jouw woning een mini make-over te geven? Of wil je het grondig aanpakken en jouw huis van top tot teen renoveren? Of ga je de badkamer verbouwen en wil je een douche bestellen bij Megadumptiel? Wat je keuze ook mag zijn, uiteindelijk dienen ze allemaal hetzelfde doel: een nog gezelliger en aangenamer huis! In dit artikel hebben we een aantal leuke interieurtrends van 2021 op een rijtje gezet. Misschien doe jij er ook wel jouw voordeel mee. Benieuwd of deze interieurtrends een toevoeging kunnen zijn op jouw interieurplannen? Lees dan snel verder!

Groene kamerplanten zijn een absolute must

Groene planten doen wonderen in een ruimte. Ze geven de ruimte een directe sfeerimpuls, maar zijn daarnaast ook nog goed voor je gezondheid. En dat is heel veel waard. Ze zuiveren namelijk de lucht, geven je rust en werken stressverlagend! Zorg er wel voor dat je de plantjes genoeg water geeft voor een optimale groei, maar dat je ook de juiste planten kiest. Elke kamerplant heeft namelijk zijn eigen voorkeuren, en niet elke plant kan overal staan. Het is daarom belangrijk om vooraf het plantenhoekje te bepalen. Daarbij moet je rekening houden met de hoeveelheid daglicht en luchtvochtigheid. Het geniet de voorkeur om een kamerplant neer te zetten bij een raam waar daglicht door naar binnen komt. En als je twijfelt over de soort kamerplant, kies dan voor een Sansevieria. Die overleeft alles.

Muren tot leven laten komen

Toegegeven, een wit interieur kan prachtig zijn. Maar kleuren kunnen ook wonderen doen. Een witte muur kan dus ook gezien worden als een gemiste kans om jouw muren tot leven te laten komen. Heb je weleens fotobehang overwogen? Behang geeft de ruimte een totaal andere dimensie! Bovendien zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Kies je bijvoorbeeld voor een over de top bloemen behang of ga je voor een abstract patroon? Ook een effen dessin met rustige kleuren behoort tot de mogelijkheden. Voel je trouwens niet verplicht om alle muren te behangen, want je kunt er ook voor kiezen om slechts een gedeelte van een wand te behangen. Zo kun je van jouw muur een echte eyecatcher creëren.

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}