.st0{fill:#FFFFFF;}

Een industrieel interieur ook al heb je geen industrieel pand? Het kan perfect! 

 mei 27, 2020

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Woonkamer
  • /
  • Een industrieel interieur ook al heb je geen industrieel pand? Het kan perfect!

De stoere en robuuste industriële stijl heeft de laatste decennia aan populariteit gewonnen. Dit heeft verschillende oorzaken. Enerzijds mogen we stellen dat industriële meubelen en accessoires gewoon een eigen karakter hebben dat bij velen in de smaak valt. Anderzijds hebben er zich binnen de industriële stijl toch ook wel wat verschuivingen voorgedaan. Heb jij een niet-industrieel pand dat je toch stoer wilt aankleden? Het kan! Wij geven jou hier graag een aantal tips zodat ook jij binnenkort in een industriële omgeving kunt vertoeven.

Hou jij van een stoer interieur? Ga ervoor!

Een industriële woninginrichting kan in elke woning, hoe klein of hoe groot ze ook is, of hoe de buitenkant er ook uitziet. Van zodra je in een industrieel interieur binnenwandelt, kom je in een aparte wereld. Als je deze stijl overal in je huis aanhoudt, dat klopt het plaatje volledig. Industriele kasten bijvoorbeeld zijn ideaal om aan je interieur een stoere twist te geven. Ze zijn meestal groot of ze zijn op zijn minst opvallend genoeg om in het oog te springen. Bij Cavetown.nl vind je een uitgebreid aanbod en diverse types: wandkasten, boekenkasten, vitrinekasten, lockers en tv-meubelen bijvoorbeeld. Heel bijzonder zijn de bakkerskasten en de lockerkasten. Maar ook kleinere kastjes zoals nachtkastjes vind je in deze stoere industriële stijl.

Combineren naar eigen inzicht

Industriële meubelen en dus ook de industriële stijl hebben één groot voordeel: het hoeft niet allemaal zo perfect te zijn. Sommige industriële items zijn zelfs vervaardigd van gerecycleerd hout of zijn samengesteld uit gerecupereerde onderdelen van oude machines. Dat maakt nu eenmaal de grote charme van de industriële woonstijl uit.Een ander voordeel is dat je zoveel industriële items in je interieur integreert als je zelf wilt. Ga je voor één grote industriële kast en hou je je interieur voor de rest modern en sober? Het kan perfect! Ben je een liefhebber van vintage? Dan past een industrieel salontafeltje of enkele leuke barkrukken perfect in je woning. Heb je eerder een landelijke woning? Waarom zou je dan geen stoere salontafel of een houten eetkamerbank in industriële stijl kiezen? En heb je een bling-bling New York style appartement? Kies dan bijvoorbeeld voor bijzondere stoelen in velvet of met een print van dierenhuid. Alleen je fantasie is the limit!

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}