.st0{fill:#FFFFFF;}

Wat kost een jacuzzi in je tuin? 

 januari 5, 2021

Het is voor vele mensen de ultieme droom: een jacuzzi in de tuin! Lekker bubbelen onder het genot van een hapje en een drankje, wie wil dat nou niet.

Toch krijgen we vaak vragen over de kosten van een jacuzzi in je tuin: wat kost een jacuzzi in je tuin bijvoorbeeld? Het antwoord op deze vraag vind je hieronder!

Wat kost een jacuzzi in je tuin?

De aanschafprijs van een echte jacuzzi begint op 3000 euro en kan oplopen tot 13000 euro. Je kunt ook kiezen voor een opblaasbare jacuzzi deze zijn al verkrijgbaar vanaf 300 euro. De stroomkosten vaneen jacuzzi zijn tussen de 1 en 2 euro per dag.

Jacuzzi prijzen Hoog segment

Beschik je over wat meer geld en wil je dit uitgeven aan een jacuzzi voor in de tuin. Dan kun je naar een hoog segment jacuzzi kijken. Uiteraard beschikken deze modellen allemaal over verwarmd water, bubbel en massage functie.

Veel van deze modellen hebben ook standaard verlichting die kan worden aangepast en een ingebouwde radio. Als je graag je eigen muziek wilt afspelen, dan zijn daar ook genoeg mogelijkheden voor. Bluetooth, een aux uitgang of een jacuzzi met eigen internetverbinding om de muziek af te spelen.

Je kan het zo gek niet bedenken of het is op de markt verkrijgbaar. Om het nog gekker te maken zijn er ook jacuzzi’s te koop met een ingebouwd entertainment systeem. Op die manier kun je heel ontspannen je favoriete serie of die nieuwe film vanuit de jacuzzi bekijken. Een jacuzzi met alle bovengenoemde opties zal al snel richting de tienduizend euro gaan.

Jacuzzi prijzen Middenklasse

In de middenklasse is er een grote verscheidenheid aan modellen verkrijgbaar. De meeste modellen beschikken allemaal uiteraard over verwarmd water en een bubbelbad functie. Daarnaast beschikken de meeste modellen ook over massagestralen. Waar het verschil in deze klasse voornamelijk in zit is de grootte van het bubbelbad.

Vanzelfsprekend zijn de kleinere modellen goedkoper dan de grotere. Zo zijn er ook twee persoons varianten op de markt gebracht. In een twee persoons model kunnen meestal twee mensen languit vertoeven. De volgende stap is een vier persoons model, hier kunnen vaak twee mensen liggen en twee mensen zitten. Een middenklasse vier persoon jacuzzi zit over het algemeen tussen de drie en vier duizend euro. 

Budget Jacuzzi uitvoeringen

Ook voor de kleinere portemonnee is een jacuzzi in de tuin bereikbaar. In plaats van een groot gevaarte zijn er tegenwoordig ook opblaasbare jacuzzi’s verkrijgbaar. Deze hebben vaak net zoals een normale jacuzzi verwarmd water en rustgevende bubbels. Wel ontbreken bij deze uitvoeringen vaak de massagestralen.

Hier is echter de prijs ook naar. Ongeveer €500,- is wat een opblaas jacuzzi moet kosten als je deze nieuw aanschaft. Bijkomend voordeel bij deze variant is dat hij makkelijk opgeborgen kan worden. Zit je bijvoorbeeld met een kleine tuin, dan wordt deze niet opgeslokt door een vaste jacuzzi. Ook op de kosten voor het verwarmen van een jacuzzi kan je flink besparen. Deze hoeft niet steeds te blijven verwarmen. Het is slechts alleen nodig op het moment dat je er gebruik van wilt maken.

Beste opblaasbare jacuzzi's

Opblaasbare jacuzzi's zijn een goed alternatief voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare jacuzzi. Hieronder vind je de drie beste opblaasbare jacuzzi's:

Infinite opblaasbare jacuzzi

Opblaasbare Bestway Lay-Z-Spa Jacuzzi

Netspa® - Jacuzzi - Jaccuzzi

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}