.st0{fill:#FFFFFF;}

Rabatdelen voor gevel & dak bij HOUTvakman.nl! 

 januari 4, 2024

Of je nu op zoek bent naar vellingdelen voor een dakbeschot, Zweeds rabat om je schutting te bekleden, Deens rabat voor een stijlvolle gevelafwerking, of blokhutprofiel om een stevige buitenwand te creëren, bij ons vind je altijd wat je zoekt! Wij hebben een unieke collectie rabatdelen voor buiten, vervaardigd uit diverse houtsoorten, waaronder eiken, lariks, douglas, geïmpregneerd en zwart vuren, grenen, en verschillende soorten thermowood en hardhout. Altijd de juiste rabatdelen van HOUTvakman.nl voor uw nieuwe buitenproject. 

Voor welke houtsoort kies je?

Wij hebben een unieke collectie rabatdelen verzameld, geschikt voor zowel binnen- als buiten. Het merendeel van onze collectie is gericht op buitengebruik, dus laten we daar mee beginnen. Voor vrijwel elke buitenklus vind je bij ons de juiste oplossing. Onbehandeld hout blijft populair vanwege de natuurlijke en sfeervolle uitstraling, vooral voor gevelbekleding. We bieden een unieke selectie lariks, douglas & eiken bij HOUTvakman.nl, allemaal geschikt om onbehandeld buiten te verwerken. Ook vind je bij ons een uitgebreide keuze aan rabatdelen van thermowood en hardhout: Voor ieder wat wils dus! 

We bieden ook “behandeld rabat” voor buiten, vooral gemaakt van houtsoorten die zonder behandeling niet geschikt zijn voor buiten. Je kunt kiezen uit een ruime collectie geïmpregneerde rabatdelen met de bekende “groene tuinhout kleur”. Dit zijn voornamelijk vuren en grenen rabatdelen, ideaal als voordelig tuinhout met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast hebben we een gerichte collectie zwarte rabat, zowel zwart geïmpregneerd als zwart gebeitst, voor een moderne uitstraling. Als je de uitstraling van onbehandeld douglashout wenst, maar met de voordelen (en scherpe prijs!) van geïmpregneerd hout, is red class wood rabat echt iets voor jou! 

Onze binnen collectie bestaat voornamelijk uit rabatdelen van vurenhout, zowel onbehandeld als wit gegrond. We bieden ook een unieke selectie “gedroogde” eiken rabatdelen, speciaal geschikt voor binnen of beschut buiten. Als je op zoek bent naar rustieke eiken rabatdelen voor de binnen afwerking van bijvoorbeeld een luxe eiken poolhouse, is ons KD 8-14% eiken rabat ideaal. 

Ongeacht je wensen, bij HOUTvakman.nl vind je altijd een geschikt houten rabatdeel. Los van de houtsoort is er bij ons ook veel te kiezen op het gebied van rabatprofiel, van stoer Zweeds rabat & klassiek halfhouts rabat tot modern Deens rabat en eigentijds rhombus & blokprofiel. Neem snel een kijkje op onze website! 

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}