.st0{fill:#FFFFFF;}

Review van de E7 Pro zit- en stabureau van Flexispot 

 mei 8, 2024

De FlexiSpot E7 Pro is een zeer prettig zit- en stabureau. Je krijgt nooit meer klachten als, een muisarm, stijve nek, rusteloze benen en rugpijn met dit bureau. Het is zeer prettig om te kunnen staan, als je acht uur per dag moet werken. Zitten is namelijk niet gezond. Daarvoor is nu het stabureau uitgevonden. Lees hier meer over onze ervaringen met dit innovatieve bureau.

Van 13 tot 17 mei is het Flexispot Brand Day! Tijdens deze periode profiteer je van gigantische kortingen. Voor de beste deals geldt op=op dus bekijk snel wat er tussen staat.

Ontwerp

De fraai ontworpen E7 Pro heeft een stoere uitstraling. Het massieve uiterlijk is een eye-catcher voor elk kantoorinterieur. Het frame is in zwarte, witte of grijze kleuren verkrijgbaar. De robuuste poten zijn in diverse hoogtes in te stellen. Het frame van koolstofstaal, werkt door middel van soepele kolommen en twee innovatieve motoren. 

Flexispot E7 Pro

De hoogte is daarom stabiel en geleidelijk in te stellen. Het bureau blijft vast op de grond staan, zonder enige wiebelingen. Je kunt de mooiste en meest trendy tafelbladen uitkiezen. Denk aan de volgende kleuren en patronen voor een spaanplaten tafelblad:

  • esdoorn
  • ebbenhout
  • wit
  • zwart
  • mahonie
  • grijze houtkleur
  • bruine houtkleur

Hiernaast zijn ook HDF- en MDF-tafelbladen beschikbaar voor dit bureau. Zo vormt het bureau een ware match met elk interieur. Ook kun je de tafelbladen afwisselen, voor wat extra variatie zorgt. Bovendien is het E7 Pro stabureau voor elke lengte geschikt. Met een hoogtebereik van 63,5-128,5 cm kan iemand van elke lengte er comfortabel gebruik van maken, zowel staand als zittend.

De E7 Pro kan in verschillende lengtes ingesteld worden. Je kunt het bureau dus groter en kleiner maken, waardoor je zelf je favoriete bureaublad uit kan kiezen en kan installeren op de E7 Pro. Het frame kan 110 tot 190 cm breed gemaakt worden. Een tafelblad kan maximaal 200 cm breed zijn. Zo kan het bureau grote beeldschermen van tachtig inch kwijt. Ook kun je er meerdere apparaten op kwijt. Je hebt dus de mogelijkheid om extra veel werkruimte te creëren. 

Montage

De E7 Pro is een gemakkelijk bureau om te monteren. Alles wat nodig is om het bureau in elkaar te zetten wordt geleverd met het bureau, en met enkele stappen staat de E7 Pro op zijn plek. Er werden uitgebreide en gedetailleerde instructies voor installatie meegeleverd, waardoor het een eitje was om te installeren.

Makkelijke installatie

De materialen zijn perfect afgewerkt en daardoor sluit alles naadloos op elkaar aan. Wij hadden bijna geen problemen met de montage van het bureau, alleen het vastzetten van het tafelblad ging wat moeizaam. Dit is echter goed gekomen en het bureau ziet er prachtig uit.

Functies

Naast de al eerder duidelijk gemaakte zit-en sta-functie biedt het bureau de mogelijkheid om netjes te werken, zonder allerlei storende kabels. Je kunt deze namelijk netjes in de kabelgoot die onder het tafelblad zit wegwerken. De tafelpoten zijn bijna geruisloos verstelbaar. Hun maximale geluid van 50 dB is totaal niet storend. De E7 Pro wordt met een tempo van 38 mm/s omhoog en omlaag gebracht.

Kabelgoot

Met het kinderslot en de antikraakfunctie, kan niemand zomaar gebruik van het bureau maken. Het systeem is bovendien volledig met beveiligingstechnologie uitgerust. Zo veroorzaakt het verstellen geen botsingen met handen, vingers en andere kantoorspullen. 

Met het innovatieve toetsenbord, kan de gewenste hoogte eenvoudig ingesteld worden. Ook heeft de E7 Pro een mooi bedieningspaneel, wat wij erg intuïtief in gebruik ervaarden. Het scherm is van ledtechnologie voorzien en heeft een aanraakfunctie. 

Hoogteverstellaar

Duurzaamheid & Garantie

Het FlexiSpot E7 Pro zit- en stabureau is van zeer goede materialen gemaakt. Alle materialen zijn herbruikbaar en komen uit duurzame bossen. Bovendien worden alle onderdelen, op een duurzame wijze, geproduceerd. Het materiaal beschikt over een lange levensduur en veel garantie. Zowel het frame als het tafelblad zijn van topkwaliteit. 

Daarnaast hebben de E7 Pro bureaus een garantie van maar liefst tien jaar. Zo hebben alle onderdelen een lange garantietermijn. De tienjarige garantie geldt voor het frame, de mechanica en de motoren. Bedieningskasten, ledpanelen, toetsenborden en elektronica hebben drie jaar volledige garantie.  

Conclusie

De E7 Pro zit- en stabureau is dus een zeer goed bureau. Wij hebben erg genoten van het gebruik van dit bureau. Het is een verademing om even te kunnen staan, zonder dat je je hele werk neer moet leggen. Zo blijven we meer actief en voelen we ons aan het einde van de dag energieker en fitter. We zouden dit product van harte aanraden!

Mocht je interesse hebben in dit bureau heeft Flexispot tussen 13 en 18 mei zijn Brand Day Sale. Hier kan je tot wel 50% korting scoren op verschillende producten die Flexispot aanbiedt. Wie weet zit dit bureau er ook tussen!

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}