.st0{fill:#FFFFFF;}

Sfeervol woondesign 

 maart 5, 2021

Op ImperfectDesign delen we graag woon tips, trick en trend omtrent interieur en lifestyle. In deze blog willen we je graag laten inspireren en informeren over rechtlijnige LED verlichting. Dé vervanger van ‘saaie’ plafond- en staande lampen. Wat is rechtlijnige LED verlichting? Waar kun je rechtlijnige LED verlichting toepassen? Enkele vragen waar we in deze blog antwoord op willen geven.

Wat is rechtlijnige LED verlichting?

Wellicht dat je rechtlijnige LED verlichting je niks zegt. Toch is de kans groot dat je het weleens gezien hebt. De toepassing van rechtlijnige LED verlichting is namelijk steeds populairder in nieuwe- en gerenoveerde huizen. Rechtlijnige LED verlichting zijn namelijk strengen LED strips die je op veel plekken kunt toepassen. Van wanden en vloeren tot de trap en het plafond. Er zijn veel LED strips warm wit maar ook veel LED strips in veel verschillende kleuren. Denk hierbij aan de kleuren groen, geel en rood. Een sfeervolle en luxe vervanging van de ouderwetse lamp. Met de mogelijkheid om een dimmer toe te passen kan het voor veel verschillende situaties worden gebruikt. Laat de lamp overdag fel branden en dim de lamp s ’avonds. 

Toepassing rechtlijnige LED verlichting

Om LED strips toe te passen ben je LED strip profielen nodig. Dit zijn de dragers waar de LED strips in aan gebracht kunne worden. Met een ruim en divers aanbod bij HET LED HUIS heb je altijd de geschikt LED strip profielen voor de LED strips. Zo kun je bijvoorbeeld met de LED stuc profielen LED strips aanbrengen in stucwerk. Zowel in plafond als in de wand. Hetzelfde geldt voor flexibele LED strip profielen die in bochten aanbracht kan worden. Bekijk het grootste aanbod LED strip profielen bij het HET LED HUIS op inspiratie op te doen. Met alle toebehoren en accessoires heb je het totaal aanbod om rechtlijnige LED verlichting aan te brengen. Denk hierbij aan een dimmer en een besturingssysteem om de LED strips te besturen.

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}