.st0{fill:#FFFFFF;}

De trend van dit moment: smart living 

 oktober 7, 2021

De laatste trend op het gebied van wonen is smart living. Hierbij horen zogeheten ‘slimme meubels’. Dat wil zeggen dat één meubelstuk meerdere functies heeft. Hierdoor bespaar je ruimte in je woning. Je hebt immers minder meubels nodig als je één meubelstuk hebt dat voor meerdere dingen gebruikt kan worden. Op die manier zijn slimme meubels dus ook nog een verstandige financiële investering. Daarnaast zijn deze producten vaak ontworpen met een stijlvol, modern design. Daardoor mogen ze ook nog eens gezien worden in je interieur. Niet gek dus dat steeds meer mensen kiezen voor smart living met innovatieve slimme design meubels. 

Smart living in de grote stad en daarbuiten

Vooral mensen die in grote steden wonen maken steeds meer gebruik van slimme meubels. Dit heeft ermee te maken dat woningen in de grote stad vaak niet erg groot zijn. Mensen willen met weinig vierkante meters toch het maximale uit hun ruimtes halen. Dan is het wel erg handig als je meubels hebt die met je meedenken, ruimte besparen en meerdere doelen kunnen dienen. Niet alleen binnenshuis, maar ook in tuinen en balkonnetjes in de stad is ruimtebesparing van belang. In de nieuwbouwwijken hier zijn de voortuinen vaak erg klein of hebben de woningen zelfs helemaal geen voortuin. Daarnaast hebben veel gemeenten van grote steden als regel dat je je meubilair binnen een halve meter van je woning moet houden. Dan zijn ruimtebesparende meubels van essentieel belang. Maar ook buiten de grote steden zien we dat steeds meer mensen kiezen voor slimme meubels. Deze meubels zijn namelijk niet alleen erg handig en functioneel, ze beschikken ook over een fraai design. En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen, waar je ook woont. 

De Spinwood bank: bank en picknicktafel in één

Als we het hebben over slimme meubels, dan kun je niet om de Spinwood bank heen. Deze innovatieve bank, ontwikkeld door Spinwood, ziet er op het eerste gezicht uit als een normale tuinbank. Maar het bijzondere aan dit meubelstuk is dat je hem in één handbeweging kunt omtoveren tot een echte picknickbank met zit plek voor het hele gezin. Dat is nog eens handig! Vooral in nieuwbouwwijken in grote steden, waar de voortuinen vaak klein of non-existent zijn, is de Spinwood bank ongekend populair. Het grootste deel van de dag heb je alle ruimte, dankzij de compacte, maar comfortabele, tuinbank. En zodra je behoefte hebt aan wat meer ruimte, bijvoorbeeld omdat je met z’n allen aan tafel wilt eten, klap je de bank uit tot picknicktafel. 

De Spinwood kast: van kast naar tafel

Spinwood heeft niet alleen de Spinwood bank ontwikkeld, maar ook de innovatieve Spinwood kast. Deze moderne, stijlvolle kast kun je met een eenvoudige handbeweging omklappen tot eettafel. Ontzettend handig in kleine ruimtes waarbij je niet 24 uur per dag behoefte hebt aan een tafel, maar waarbij dit af en toe toch wel gewenst is. Smart living op z’n best!

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}