.st0{fill:#FFFFFF;}

Tips voor gordijnen in de badkamer 

 februari 9, 2021

Ben jij jouw badkamer aan het inrichten? Een leuk én uitdagend project als zeg ik het zelf. In dit artikel zoomen wij in op de beste gordijnen voor in de badkamer, want niet alle raamdecoratie is geschikt voor deze ruimte. De badkamer vraagt om extra specificaties van raamdecoratie, denk aan waterbestendigheid en privacy. Lees verder en ontdek wat de beste keuzes zijn voor de badkamer.

Vochtbestendige rolgordijnen

De juiste raamdecoratie kiezen voor de badkamer kan een uitdaging zijn. Het is een vochtige ruimte en je wilt niet dat jouw gordijnen gaan schimmelen of roesten. Ventileer jouw badkamer ten alle tijden goed. Hierdoor krijgt alles goed de tijd om te drogen. 

Sommige rolgordijnen beschikken over een speciale coating. De coating werkt verduisterend en biedt ook bescherming tegen water. Hierdoor zijn deze rolgordijnen zeer geschikt voor de badkamer. De verduisterende werking vergroot bovendien jouw privacy.

Duo rolgordijnen = privacy en licht

Met duo-rolgordijn bepaal je zelf de lichtinval en privacy in de badkamer. Als je gaat douchen kun je eenvoudig de inkijk wegnemen. Wil je juist wat meer licht in de ruimte? Dan rol je het duo-gordijn helemaal open. Het materiaal polyester is zeer vochtbestendig. Bovendien maken de horizontale lijnen van het rolgordijn de badkamer optisch groter. Ideaal dus! Lees meer informatie over duo rolgordijnen.

  • Duo-rolgordijnen van polyester zijn zeer geschikt voor vochtige ruimtes
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Lichtinval en privacy bepalen
  • Ruimte lijkt optisch groter door horizontale lijnen
gordijnen voorbeeld

Ga voor een natuurlijke houtlook

Jaloezieën zijn horizontale lamellen die je eenvoudig kunt kantelen. Zo bepaal je zelf de lichtinval en mate van privacy. Erg populair zijn de houten jaloezieën, maar dit is helaas geen optie voor de badkamer. Daarom zijn voor de badkamer speciaal de PVC jaloezieën met houtlook ontwikkeld. Houd jij ook zo van een natuurlijk sfeer en materialen? De PVC jaloezie met houtlook zorgt voor een zeer sfeervolle uitstraling, is bijna niet te onderscheiden van echt hout én is vochtbestendig.

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}