.st0{fill:#FFFFFF;}

Vind met deze tips een loungeset voor de zomer en voor de winter 

 mei 12, 2021

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tuin
  • /
  • Vind met deze tips een loungeset voor de zomer en voor de winter

Een loungeset in je tuin is een heerlijke comfortabele toevoeging. Je kunt lekker in je tuin set onderuitgezakt genieten van een drankje na een lange en zware dag op het werk of je kunt gasten ontvangen voor een hapje en een drankje in de zomer. Wanneer je een loungeset wilt kopen is het natuurlijk belangrijk dat de loungeset bestand is tegen de weersomstandigheden. Dit artikel geeft je drie waardevolle tips over het uitzoeken van een loungeset die zowel in de zomer als in de winter buiten kan blijven staan.

Tip 1: All weather loungeset

Zoals de naam al een beetje weggeeft is een all weather loungeset geschikt voor elk seizoen. Dit is natuurlijk erg fijn om te weten omdat je niet elk jaar een nieuwe loungeset wilt hoeven aanschaffen. Als je kiest voor een all weather loungeset ben je gegarandeerd dat je loungeset tegen alle weersomstandigheden is bestand. Extra fijn als je de ruimte niet hebt om een grote loungeset in de winter weg te zetten. Geen paniek meer dus als je erachter komt dat je loungeset minder goed afgedekt was dan je dacht met een all weather loungeset.

Tip 2: Welk type is het meest geschikt?

Bij de aanschaf van een loungeset kom je verschillende soorten tegen. Ook de plaats waar jij jouw loungeset wilt hebben is belangrijk. Wil je hem liever onder de overkapping hebben staan of liever gewoon in de tuin? Ben je meer aangetrokken tot een hoek lounge bank of vind je de klassieke stoel-bank loungeset beter staan? Wil je kunnen schuiven met je loungeset en kies je dus voor losse elementen of wil je dat je loungeset op dezelfde plek blijft staan? Ook is het goed om te kijken naar een alternatief. Een loungebank is erg prettig, maar niet alle typen zijn geschikt om bijvoorbeeld aan te eten. Als je een grote ruimte tot je beschikking hebt is het misschien een goed idee om te kijken naar een lounge dining set. Deze set is net even een stukje hoger en dus geschikt om zowel op te loungen als om aan te eten.

Tip 3: Comfortabel

Bij de aanschaf van een loungeset zal je natuurlijk wel een beetje dieper in je portemonnee moeten kijken. Je wilt een loungeset die comfortabel is en tegelijkertijd moet je set ook het wauw effect hebben. Kijk hierbij goed naar wat je wilt zodat je loungeset precies voldoet aan je voorwaarden en je zeker weet dat je geen geld weggooit. Bedenk of je een hoge rugleuning wilt en of je lekker wilt hangen of niet. Wanneer je je loungeset plaatst onder een overkapping kun je met een all weather proof loungeset in de winter of in de herfst ook genieten van een mooie regenbui terwijl jij lekker droog zit. Perfect toch

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}