.st0{fill:#FFFFFF;}

Tuinkussens opbergen? 3 Manieren! 

 maart 18, 2020

Het is inmiddels maart en dat betekent dat de lente weer voor de deur staat. De zon laat zich al weer steeds vaker zien en we kunnen ons langzaam gaan opmaken voor lekkere dagen en avonden in de tuin.

Dat betekent dat de tuinmeubelen weer uit het stof gehaald kunnen worden en dat de tuinkussens weer uit de schuur kunnen.

Een vraag die we ontzettend vaak voorbij zien komen is: “hoe zorg ik ervoor dat mijn tuinkussens goed blijven?”

Er is dus veel onduidelijkheid onder onze volgers over hoe je het beste de tuinkussens kan opbergen. Je betaalt tenslotte veel voor deze kussens, het zou zonde zijn als deze ontzettend snel oud worden.

Wij gingen op onderzoek uit, hieronder vind je 3 verschillende manieren om je tuinkussens op te bergen!

1. Ga voor een opbergbox

Een van de meest voorkomende manieren om je tuinkussens veilig op te bergen is door middel van een zogenaamde opbergbox.

Deze boxen zijn zo ontzettend populair omdat je ze gewoon buiten kan laten staan, je hoeft je kussens dus niet naar binnen te halen. Ideaal dus als je niet heel veel ruimte tot je beschikking hebt.

Een opbergbox is dus enorm praktisch omdat je op het moment dat je buiten bent je zo bij je kussens kan.

Daarnaast kan je box natuurlijk ook gebruiken voor andere spullen die je vaak in de tuin gebruikt. Al met al een ideale oplossing voor zitkussens, lounge kussens of wat voor kussen dan ook!

2. Bewaar ze in een tas

Wist je dat het tegenwoordig ook mogelijk is om je tuinkussen op te bergen in een tas ? Als jij je tuinkussens graag mooi wilt houden raden we je aan om gebruik te maken van zogenaamde tuinkussen tassen.

Tegenwoordig zijn er namelijk tassen voor alle soorten tuinkussens van rotankussens tot kussens uit je loungeset.

Door je kussens in een tas te bewaren zorg je ervoor dat ze netjes blijven en dat er geen scheuren in komen, ideaal dus!

3. Gebruik een meubelhoes

De laatste manier om je tuinkussens te beschermen of op te bergen is door gebruik te maken van een zogenaamde meubelhoes. Met een meubelhoes zorg je er voor dat zowel je tuinmeubel als kussen beschermt wordt.

Vaak zijn deze hoezen wel wat duurder in aanschaf en moeten ze op maat gemaakt worden. Wel is het een product dat super handig en duurzaam is. In onze ogen is het dan ook zeker de investering waard.

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}