.st0{fill:#FFFFFF;}

Waar voldoet het ideale thuiswerk bureau aan? 

 juni 21, 2023

Ben je op zoek naar het ideale thuiswerk bureau? Dat komt goed uit! In dit artikel zullen we je meer vertellen over de opties, de mogelijkheden en wat echt belangrijk is voor een uitstekend thuiswerk bureau. Wat is de beste houding als je aan het werk bent en welk bureau is feitelijk het ideale thuiswerk bureau? 

Waar moet een (thuiswerk) bureau aan voldoen? 

Ieder werkbureau moet aan een aantal eisen voldoen. Deze moet verstelbaar zijn in hoogte en voldoende ruimte op het bureaublad bieden. Hierbij geldt voor een werkplek dat het bureau minimaal de NPR-normen hanteert met een breedte van 120 centimeter en diepte van 80 centimeter. De hoogte van een verstelbaar bureau moet minimaal 65 centimeter zijn en omhoog kunnen tot 85 centimeter. 

De NPR-norm geldt als basisvoorwaarde voor een werkbaar bureau.

Welke opties moet een ideaal thuiswerk bureau hebben?

Het ideale thuiswerk bureau overtreft de NPR-normen op alle fronten! Want een ideaal bureau is namelijk altijd een zit-sta-bureau! In hoogte eenvoudig te verstellen, zodat je geregeld jouw houding van zittend naar staand kan aanpassen. 

Een absolute eigenschap is de verstelbare hoogte met een laagste stand van 60 centimeter te verhogen tot zeker 120 centimeter. Het is hierbij een must dat je het bureau vooraf kan instellen op jouw perfecte hoogtes. Als je zit kies je de instelling voor jouw perfecte zithoogte en als je afwisselt naar staan kies je eenvoudig voor jouw perfecte stahoogte. Dit lijkt misschien eenvoudig en voor de hand liggend, maar lang niet ieder zit-sta-bureau biedt deze optie. Hierdoor raak je veel tijd kwijt aan het wisselen van het bureau, waardoor je wellicht niet eens van houding wisselt.

Het ideale thuiswerk bureau biedt je daarnaast de optie voor een ruimer bureaublad, zodat je genoeg ruimte hebt om aangenaam te kunnen werken. En een ideaal thuiswerk bureau heeft geen rommelige kabels! Alles is perfect weggewerkt, zodat jij ongestoord en veilig aan de slag kan.

Wat is het ideale thuiswerk bureau? 

Een uitstekend voorbeeld van een ideaal thuiswerk bureau is de FlexiSpot E7 Height-Adjustable Desk. Met een verstelbare hoogte van wel 65 centimeter! De laagste (zit)stand is 58 centimeter en de hoogste (sta)stand is 123 centimeter. Dit maakt de FlexiSpot E7 Height-Adjustable Desk een koploper onder de zit-sta-bureaus. Goed om te weten: momenteel hebben ze een mooie zomeractie met extra kortingen!

De snelheid van het verstellen van het blad is 38 millimeter per seconde, dit wil zeggen dat je binnen maximaal 15 seconden jouw bureau perfect van de zitstand naar de staande stand hebt gewisseld! Ook de grootte van het werkblad is optioneel te kiezen. De breedte varieert tussen 120 en 200 centimeter, de diepte tussen 60 en 80 centimeter en hiermee is dit bureau volledig afgestemd op jou en de ruimte die jij nodig hebt om fijn te kunnen werken. 

Werk je met meerdere mensen thuis? Dan is dit het ideale en perfecte thuiswerk bureau met de optie van vier vooraf in te stelen hoogtes, ondersteuning voor multifunctionele werkstations, zijn duurzaamheid en stabiliteit. 

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}