.st0{fill:#FFFFFF;}

Waarom tegeltjes een leuke accessoire voor in huis zijn 

 oktober 23, 2023

Als je op zoek bent naar hoe je je huis wat leuker en smaakvoller in kan richten, denk dan eens aan een tegeltje met foto. Een tegeltje bestellen is een fantastische aanvulling op de inrichting van bijvoorbeeld je woonkamer of slaapkamer. Deze tegeltjes met foto geven een persoonlijk tintje aan je huis en herinneren jou dagelijks aan bijzondere momenten uit je leven. of aan een bijzonder kunstwerk. Op een eenvoudige en simpele manier laat jij met een tegeltje met foto je voorkeur terugkomen. In dit artikel nemen we je mee naar drie voordelen van een tegeltje met foto!

Herkenbaar en uniek

Ten eerste is bijvoorbeeld een tegeltje met foto een bijzondere toevoeging aan het huishouden. Als je net wat anders wil zijn qua decoratie, dan moet je een tegeltje bestellen met foto. Je kan ook de foto’s achterwege laten en gaan voor een wat meer traditionele vorm. Iedereen kent natuurlijk de Delfts Blauwe tegeltjes, die over de hele wereld in huizen staan. Maar je kan ook wat creatiever zijn met kleuren en foto’s op jouw tegeltje. Een tegeltje bestellen geeft meteen een hele andere sfeer en dynamiek aan de inrichting. Je kan voor een persoonlijke foto kiezen van familie of vrienden, of juist van een kunstwerk dat in tegelvorm is afgebeeld. Veel origineler dan al die fotolijstjes natuurlijk.

Duurzaamheid

Het kernwoord van deze tijd is natuurlijk duurzaamheid. Ook wat dat betreft zit je goed met een tegeltje met foto, want tegels staan bekend om hun duurzaamheid en lange levensduur. Ze zijn bestand tegen slijtage en hoeven eigenlijk nooit vervangen te worden. Enkelen van die antieke tegels van Delfts Blauw gaan bijvoorbeeld al jaren mee. Dit maakt het tot een uitstekende keuze als je gaat voor duurzaamheid. Maak jouw tegeltje met foto natuurlijk wel af en toe schoon. Goed onderhouden tegels kunnen vele jaren meegaan zonder noemenswaardige tekenen van slijtage te vertonen. Let er ook bij tegeltje bestellen dat ook de bezorging op een duurzame manier gebeurt.

Makkelijk te onderhouden

We benoemden het net al kort: tegels zijn relatief eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Ze zijn niet broos en behoorlijk robuust, waardoor eventueel gemorste vloeistoffen of andere viezigheden niet aan het tegeltje met foto zal blijven plakken. Als je er voor zorgt dat er regelmatig iemand met een vochtige doek overheen gaat, zit je sowieso goed. Dit maakt tegels tot een praktische keuze, vooral in ruimtes die gevoelig zijn voor vocht of morsen. Of waar bijvoorbeeld veel kinderen in de buurt komen. Alles bij elkaar dus meer dan genoeg redenen om eens te kiezen voor een tegeltje met foto!

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}