.st0{fill:#FFFFFF;}

3 Tips voor een goede thuiswerkplek in je woonkamer! 

 mei 11, 2020

Mocht je klein wonen. Of is het belangrijk om naast het thuiswerken ook de kinderen in het oog te houden? Dan is het zaak om te zorgen voor een goede werkplek in de woonkamer.

Maar hoe pas je dat nu eigenlijk in? Wanneer je er voor het eerst aan denkt, dan krijg je misschien het idee dat een plek in de woonkamer alleen maar verstorend zal werken en dat de harmonie van je interieur verdwijnt.

Dit is echter zeker niet het geval. En zeg zelf, werken aan de keukentafel is al helemaal geen goede optie.

Kies een goede hoek

De ideale plek om een werkplek in de woonkamer in te richten, blijft een hoek. Daar kan je op veel verschillende manieren mee omgaan. Zo kan je kiezen voor een plekje tegen een blinde muur.

Daarmee zonder je de werkplek toch een beetje af van het woongedeelte. Je kunt echter ook met je gezicht naar de woonruimte toe gaan zitten.

Of je zet het bureau in een hoek bij het raam. Dit zijn allemaal goede opties die veel waarde kunnen hebben. Afhankelijk van wat jou inspireert kan je hier dus een goede keuze uit maken.

Vloeiend in het geheel passen

Het is ook zaak om je werkplek vloeiend in het geheel te passen. Zo kies je bijvoorbeeld voor kleuren die passen bij de rest van je woonkamer.

Maak op het bureau ook een hoekje vrij om een plant of accessoire op te zetten. Ook op die manier betrek je het meer bij het geheel. Waardoor het dus ook meer natuurlijk zal overkomen.

Een plant zal bovendien ook voor een wat frissere lucht om je heen zorgen. Daardoor kan je ook een betere werkhouding aannemen. Wat dus ook je prestaties weer flink ten goede zal komen.

Tip: Zoek voor een goede thuiswerkplek altijd de beste bureaustoel uit!

Houd het inspirerend

Wat je ook doet, zorg er in ieder geval voor dat je goed geïnspireerd blijft. Het is uiteindelijk natuurlijk wel ook gewoon een werkplek.

Dit betekent dus dat je bij elke stap die je zet moet nadenken wat voor effect dit op je prestaties zal hebben. Wanneer je slim bent, zorg je ervoor dat je lekker creatief aan de slag kunt gaan.

Of het nu gaat om de juiste manier van plaatsen of het toevoegen van accessoires en planten. Blijf hier in het begin ook mee experimenteren tot je de juiste plek en houding gevonden hebt in huis.

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}