.st0{fill:#FFFFFF;}

Smart Home mogelijkheden en de nieuwe Samsung Galaxy S22 

 februari 19, 2022

Met het nieuwe Android 12 besturingssysteem van de nieuwe Samsung Galaxy S22 serie kun je op de beste manieren gebruik maken van applicaties die een smart home kunnen bedienen. Samsung streeft met de S22 vooruit op innovatie met de beste technieken om alle apparaten in huis zo duurzaam en veilig mogelijk in te kunnen stellen. 

Android 12 heeft weer extra vooruitgang geboekt. Android 12 heeft alle smart home bedieningsknoppen vastgemaakt aan het snelle menu zodat je deze met de Galaxy s22 nog sneller op kunt roepen. Ook maakt het besturingssysteem inzichtelijk welke apparaten in en uitgeschakeld zijn. 

In tegenstelling tot Android 11 zijn de smart home applicaties nu naar een ander menu verhuist. Met enkele vegen kun je jouw apparaten bedienen. Je voegt alle apparaten toe aan de Home app van Google. 

De nieuwe Galaxy S22 en home bediening

De varianten worden weer hetzelfde als bij de Galaxy S21 serie. De Ultra zal iets anders qua behuizing worden. Deze krijgt tevens een 6.8 groot Amoled scherm met geweldig prestaties wat de camera betreft. Bij het bedienen van home apparatuur zal deze telefoon snel en optimaal presteren. 

De Google Home app draait op Android 12. De 120 Hz verversing snelheid maakt het switchen tussen apps en home bediening nog eenvoudiger. Ook kan elk slim apparaat weer aangesloten worden en snel worden verbonden met de smartphone, samen met de nieuwste software updates. 

Je kunt live bewakingsbeelden volgen op het haarscherpe beeldscherm waarbij je alles om het pand heen nauwkeurig kan volgen. IP camera’s om het huis maken het mogelijk om snel draadloos met de Galaxy S22 te verbinden.

De smart home apps maken de woning veiliger doordat je het bewakingssysteem goed kunt bedienen met smart home security control op de Samsung Galaxy S22 Ultra. Omdat de smart phone razend snel is kun je makkelijk het alarmsysteem activeren, toegangscodes instellen op afstand en poorten bedienen. 

Ook doe je lampen met een druk op de knop uit. Je zet de wasmachine bijvoorbeeld aan als je even niet thuis bent zodat je toch nog snel je was kunt draaien. Ook kun je jouw TV vanaf een afstandje bedienen met de Galaxy S22 en alle andere smart apparaten zoals een koelkast, robotstofzuiger of een rolgordijn dat op commando werkt. 

Vergeten de kachel omlaag te doen? Onderweg kun je dat nog snel even regelen. De Galaxy S22 maakt gebruik van 5G internet. 5G is het snelste netwerk welke ideaal is jouw huis apparatuur onderweg te bedienen zonder haperingen. 5G heeft groot bereik. Je zult zelfs in buitengebieden geen last meer hebben van wegvallend internet. 

De S22 plus en ultra bevatten een zeer snelle processor die weer beter is dan die van de S21 serie. De Exynos 2200 processor maakt het mogelijk dat pagina’s zeer snel verversen. Verder kan de S22 zeer snel laden met de snel laadfunctie. Niemand wil een lege batterij onderweg en een uur moeten wachten totdat de accu weer vol is. 

Door het opladen van enkele minuten is de batterij in zeer snelle tijd volledig vol. Dus snelladen onderweg is ook mogelijk in de trein, auto of in een restaurant bijvoorbeeld als je weinig tijd hebt. De S22 is door zijn innovatieve prestaties de beste smartphone voor Smart Home bediening. Ook komt hij goed uit de test bij de consumentenbond.

Ook interessant:

Laat een reactie actier

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}